kibeszélő szerelem magazin párkapcsolat titok
Ne félj, nem érdekből engedtelek be az ajtómon! Nem kell a bajtól tartanod, nálam nem eshet bántódásod. Érezd magad otthon, legyél nyugodtan nyílt és fesztelen, mint amikor a saját kanapédon nézed a kedvenc sorozatodat.

Nem fogok kutatni a titkaid után, mert amit meg szeretnél osztani velem, azt úgyis elmondod kérdések nélkül is. Nálam biztonságban vagy, és szabad vagy. Én ezek közül egyiket sem korlátozom, hiszen nem is korlátozhatom. Nem voltam, nem vagyok és soha nem is leszek se az uralkodó, se a parancsolód. Soha nem fogok előtted járni az utcán, nem akarom, hogy mögöttem kullogj, hogy kövess.

Én melletted, kart karba öltve akarok andalogva sétálni. Én leszek az, aki védelmez téged, aki utat tör neked egy járatlan erdei ösvényen. Én leszek, aki hidat épít neked, hogy száraz lábbal átkelhess egy megáradt patakon, és én leszek az első, aki leteríti a kabátját, hogy arra ülve megpihenhess.

Megengedem, hogy kotorássz a szekrényeim fiókjaiban, sőt, el is várom, hogy így cselekedj. Az én otthonom legyen a tiéd is - amíg ezt te is szeretnéd, és amíg jól érzed magad nálam. Ígérem, nem okozok neked kényelmetlen helyzeteket, nem hozlak zavarba és nem teszek fel kényes keresztkérdéseket. Megengedem, hogy a múltad megtarts magadnak, hogy jótékony homály fedje azokat a részleteket, amikről csak te tudhatsz.

Azt viszont elvárom - és azt hiszem, joggal -, hogy legyél velem őszinte. Kérlek, a szavak, amik elhagyják a szádat, legyenek igazak. Hiszen ha valamit elhallgatsz, az a tiéd, ha viszont szólsz magadról, mert bízom benned, igaznak feltételezem.

Nem voltam, nem vagyok és soha nem is leszek se az uralkodó, se a parancsolód. Soha nem fogok előtted járni az utcán, nem akarom, hogy mögöttem kullogj, hogy kövess Forrás: Shutterstock

Én is csak azt mesélem el neked, amiről úgy vélem, hogy előbbre viheti kettőnk dolgát. Maradnak majd fehér foltok, amiket nem fogsz tudni, de csak azért, mert semmi jelentősége sincs, kár rá a szót fecsérelni. Nem fogok álarc mögé bújni, nem fogok álruhát viselni, amikor veled vagyok, nem fogok játszmázni vagy különféle szerepeket alakítani.

Azt akarom, hogy engem ismerj meg, ne az egyik alakításomat. Azt akarom, hogy ne a színészi teljesítményem díjazd - nem Oscar-díjra vágyom. Azt akarom, hogy ha tetszik az, ami, aki én vagyok, akkor engem szeress, az én igazi valómat.

Játszótársat akarok magam mellé, nem játékszert magamnak. Ha érted, érzed a különbséget, akkor tudod, miről beszélek. Nem leszel se szolga, se cseléd, se háztartási alkalmazott. Azt tehetsz, ami csak jólesik. Nem foglak vágott virággal várni, ha a cserepeset szereted. Élhetsz szabadon, nem foglak megváltoztatni, nem akarom, hogy a puszta kényem-kedvem miatt átalakulj. Nekem te így vagy jó, ahogy vagy. Érezd velem jól, érezd nálam otthon magad!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.