szerelem kibeszélő magazin párkapcsolat társ
Olyan férfit keress, aki mellett nincs bizonytalanság, aki mellett nem kell félned attól, hogy egy nap majd egy szatyorral a kezedben kell útra kelned. És az ötvenes éveidben újra fel kell építened az életed.

Bizony, kevés az ilyen ember, és szerintem olykor álruhában jár. Nem mindig az, aki a legjobbat ígéri, és nem is az, aki a leghangosabban harsogja, hogy szeret. Hanem aki tartja magát ahhoz, amit mond. Szóval olyan férfit keress, akinél nincs "másfél" - mert tudja: valami vagy "egy" lehet vagy "kettő". És nem az a kötőszó az életében, hogy "nem tudom". Akinek ha baja van veled, nem emelkedő decibellel jelzi, hanem halk szóval megkér: "Üljünk le, beszéljük meg!"

Aki nem menekül el a konfliktusok elől, hanem józan ésszel képes átlátni a necces helyzeteket, és nem csak a maga bőrét menti, ha szarban a haza. Aki nem abban méri a faszagyerekséget, hogy mennyi sört vagy fröccsöt tud meginni, hanem abban, hogy hány problémára találja meg a megoldást - ha épp próbára teszi az élet. Mert lássuk be, ennél "faszagyerekebbség" nincs a világon.

Olyan férfit keress, akivel a közös tarsolyban mindig van terv. Mindig van miért előre menni, akin látod, hogy bár nem harsogja fennen, hogy élvezi az életet, de még fáradt pillanataiban is látszik rajta: szeret élni. Aki kellően felnőtt, és vállalja a felelősséget a balfasz lépéseiért is, és nem lapátolja át a párjára, ha a szar már nyakig ér. Mert pontosan tudja: egy házasságban többnyire két ember van jelen, és ha valami nem működik, ott nem csak az egyik fél a hibás.

Forrás: Shutterstock

Olyat válassz, aki nem néz le, ha uram bocsá' nincs két diplomád, és a terveid között nem pont a karrierépítés szerepel az első helyen. Aki értékként tekint arra, amit teszel az otthonodban, és ahogy felnevelsz egy-két-há' kisfickót. Akivel mindezt az elején meg lehet beszélni.

Olyan férfit keress, aki ha eltelik húsz év, és te felébredsz, hogy megtetted, amit megtehettél a családodért, és úgy érzed, a te életed most kezdődik igazán - és akár új állás után nézel, ne adj' isten beiratkozol egy tanfolyamra -, támogat ebben. Aki nem él vissza azzal, hogy ő volt a kenyérkereső.

Olyan férfit keress, aki nem azért segít, hogy legyen mivel fennhéjázva dicsekedni boldog-boldogtalannak, igazolva az ő nagyszerűségét, hanem olyat, akinek nemes a szíve. Olyan férfit keress, aki képes őszintén örülni, aki nem titkolja a gyengeségét, hanem emberi létének velejárójaként tekint rá. Akit ezért is lehet szeretni.

De valamit nem szabad elfelejteni: nekünk, nőknek is fel kell nőnünk a feladathoz. Mert méltó férfinak is csak arra méltó nő kell. NŐ kell.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.