szerelem kibeszélő vágyódás múlt
Ma megint veled álmodtam, mint az elmúlt kilenc évben nagyon sok éjszakán. Álmomban megcsaltál. Nekem pedig annyira fájt a rémkép - még ennyi év után is -, hogy újból rájöttem: annyira szeretlek, még mindig.

Gimi második óta szeretlek - bár akkor még nem hagytad, hogy "úgy" közeledjek feléd. Két évet kellett várnom, hogy az egyik óra után szó nélkül falhoz vágj, és kicsókold belőlem a lelkemet. A lapockám is belilult az ütéstől, de megérte...

Az első együttlétünk hűtlenség volt részemről - életemben először. Miattad. Aztán legközelebb te csaltad velem a barátnődet. Én meg végig azon agyaltam, hogy vajon csak egy numera vagyok-e neked.

Az eljegyzésem napján jelentkeztél legközelebb, amikor épp a mennyországban éreztem magam, és rózsaszín felhőkön lépkedtem. Megírtam sms-ben, hogy vége, ne keress. Viszont valahol mélyen az volt minden vágyam, hogy lépj színre, és bizonyítsd be: több vagyok, mint egy skalp. De életedben először azt tetted, amit kértem...

A rajongás nem egyenlő a szerelemmel!

Mindennap eszembe jutsz. Most is, mindjárt keltenem kell a gyerekemet, de arra gondolok, hogy ő akár a tiéd is lehetne. És tudom, ha majd egyszer meghallom, hogy gyermeket vártok a pároddal, akkor egy kicsit meg fogok halni. Te voltál, és vagy eddig az egyetlen, aki mellett nőnek érezhettem magam, és úgy tudott megcsókolni, hogy elveszítsem a józan gondolkodás képességét.

Forrás: Shutterstock

Érted szét tudnám zúzni a szépen, idillien felépített életemet. Két éve, az utolsó beszélgetésünkkor még voltak elveim - ma már nincsenek. Ha most akarnál megint megcsókolni, már nem fordulnék el, hagynám. Sajnos.

De nem akarok így élni: a múltra vágyva, azon rágódva, hogy milyen jövőt tudtunk volna építeni mi ketten. Mintha konokul ülnék egy képzeletbeli buszmegállóban, és csak várnám, és várnám a buszt... Napra éj, éjjelre nap jön, és én csak várok a buszra, miközben ott parkol a saját autóm, valamint rengeteg más tömegközlekedési eszköz húz el a hátam mögött... Amik ugyanúgy át tudnának vinni a boldogság kapuján - ha hagynám, csak én arra a nyomorult, egyetlen buszra várok megrögzötten.

Forgács Léna

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.