szerelem kibeszélő magazin párkapcsolat távolság elhidegülés
Szia Szerelmem! Hogy vagy, mesélj! Mik történnek veled mostanában? Jó minden? Hogy megy a munka? Hallottam ám tegnap éjjel, amikor hazaértél, de annyira félálomban voltam, hogy megmozdulni sem voltam képes. Jó volt a koncert? Tetszettetek a közönségnek?

Tegnap délután főztem, minden ott van a hűtőben, majd ne felejts el enni belőle.

Te figyu, láttam a naptáradat, és ha minden igaz, holnapután én délután ötre már hazaérek, te pedig csak hét körül indulsz próbára, ha gondolod, összefuthatnánk! Beülhetnénk egy kávéra, vagy elmehetnénk enni, de az is jó, ha csak itthon vagyunk és beszélgetünk. Olyan régen láttalak nem csak futólag, lassan el is felejtem hogy nézel ki.

Ma hajnalban, amikor felkeltem, kicsit odabújtam hozzád, de csak óvatosan, nem akartalak felébreszteni, tudtam, hogy ma is hosszú napod lesz. Kicsit nyugtalannak tűntél, rosszat álmodtál? Majd meséld el, kíváncsi vagyok.

Amúgy tök jól esett, hogy tegnap felhívtál még délután, jó volt kicsit csacsogni, de azért már tényleg hiányzol, mégsem olyan telefonon beszélni.

Forrás: Shutterstock

Te figyu, nem tragikomikus egy kicsit, hogy együtt élünk, mégis alig találkozunk? Szinte mintha csak lakótársak lennénk. Mire te felkelsz, én már távol vagyok és dolgozom. Mire hazaérek, te már rég valahol próbálsz vagy koncertezel. Vagy napokra elmész. Persze nem panaszkodni akarok, még mindig jobb, mintha nem élnénk együtt, így legalább többnyire együtt alszunk, és ez is több azért, mint a semmi. Meg ez is most csak egy ilyen időszak, nem tart örökké. Belegondoltam, hogy amikor összeköltöztünk, még pandémia volt, és hónapokon keresztül, ha akartunk volna sem lett volna lehetőségünk egymás nélkül időt tölteni. Most pedig már az is csoda, ha heti két esténk van, és akkor is leginkább csak pihenni van erőnk.

Az mondjuk fix, hogy nem fogjuk megunni egymást, időnk sincs rá. Még az is lehet, hogy ettől tudunk olyan jól működni, hiszen sosincs olyan, hogy túl sokat vagyunk együtt. Bár azért bevallom, néha hiányzol. Egy kicsit. Talán annál egy kicsit jobban. Na jó, igazából eléggé.

Igyekszem ma ébren megvárni, de lehet, hogy el fogok aludni. Ne csinálj belőle ügyet, mindenképp ébressz fel, legalább egy kicsit bújjunk össze.

Amúgy akkor holnap végül elmegyek a koncertre, de nem ígérem, hogy sokkal előtte oda tudok érni, szóval majd utána találkozunk, okés? Meg akkor hazafelé beülhetünk még egy kicsit valahova.

Te figyu, szeretsz még engem? Tudom, hogy jelenleg nem a legideálisabb a helyzetünk, de ilyen van, nem? Azért még minden jó, ugye? Legalábbis lehetne sokkal rosszabb is. Leszünk mi még többet együtt, ugye? Én még mindig nagyon szeretlek, még akkor is, ha az utóbbi időben távoli lakótársakként működünk.

Majd hívj, ha felébredtél, legyen szép napod, csókok!

Elég időt tudsz együtt tölteni a pároddal?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.