szerelem asztrológia kibeszélő magazin párkapcsolat horoszkóp csillagjegy
Nemrég egy férfi kollégám írt arról férfivéleményt, hogy a horoszkóp mekkora baromság, amire őszintén szólva felkaptam a fejemet. Én ugyanis minden ismerkedés elején rákérdezek a randi partnereim csillagjegyére, ez ugyanis számomra mindig sokat elárul a másikról.

Mielőtt félreértenétek, a napi horoszkópot nem olvasom és nem is hiszek benne. Viszont szerintem a csillagjegyünk és az aszcendensünk igenis sokat elárul rólunk. Nyilván nem kell valakit a csillagjegye alapján megítélni, de sokszor bebizonyosodott számomra, hogy ezek a sztereotípiák nem hazudnak. Vannak egyszerűen olyan csillagjegyű férfiak, akikkel nekem soha sem működött és vannak olyanok, akikkel biztosan dolgom van, mert újra és újra bevonzom őket az életembe.

Nekem Oroszlán a csillagjegyem, amire sokan felhúzzák a szemöldöküket, de mindig hozzáteszem, hogy Szűz az aszcendensem, ami tompítja az Oroszlán arroganciáját. Talán az aszcendensem teszi, de világéletemben vonzottam a Szűz férfiakat. Nem akarok senkit megsérteni, de ezek a Szűz csillagjegyű pasik mindig feladták nekem a leckét. Az érzelmi hidegségük, a tisztaság- és rendmániájuk, valamint a fejlett kritikai érzékük mindig kiverte nálam a biztosítékot. Volt már több Szűz pasival is kapcsolatom, sőt, az egyikkel még együtt is éltem, úgyhogy tudom jól, miről beszélek. Bár bírom őket és egy bizonyos fokig tudok is velük azonosulni, ha meghallom, hogy egy férfinek Szűz a csillagjegye, legszívesebben kirohannék a világból.

A másik csillagjegy, ami a legnagyobb kihívást okozza, a Vízöntő. Bár imádom őket, mivel szerintem nagyon intellektuálisak és kreatívak, nekem nem nagyon volt velük szerencsém. Általában velük kapcsolatban is mindig érzelmi falakba ütköztem és bárhogy próbáltam, nem nagyon tudtam hozzájuk közel kerülni. Életem utolsó nagy szerelme is Vízöntő volt, bármennyire is rajongtam érte és bíztam abban, hogy vele fogom leélni az életemet, ő hamar lepattintott azzal a dumával, hogy nem látja kettőnk jövőjét 5-10 év múlva. Érdekes, hogy anyu is Vízöntő és ő is mindig elérhetetlen volt érzelmileg számomra. Így, ha meghallom, hogy egy pasi Vízöntő, már szinte látom a szomorú jövőmet, hogy én beleszeretek, s próbálom lerombolni a falait, de általában már a várárokban megrekedek.

Forrás: Shutterstock

Egy időben vonzottam a Rák csillagjegyű férfiakat is, velük mindig is imádtam lelkizni és megváltani a világot. Az egyik Rák srácot egy társkeresőn ismertem meg és minden nap egy órás hangüzenetet hagytunk egymásnak, amiben kibeszéltük az exeket és az eddigi összes csalódásunkat. Igaz, nagy szerelem nem lett belőle, de az a pár hét felért egy terápiával. Mivel a kőmacsó pasik amúgy sem jönnek be, a mai napig felcsillan a szemem a rák csillagjegyre. A Mérlegeket is nagyon bírom, velük könnyű és szórakoztató az élet. Életem legnagyobb szerelme mégis egy Oroszlán volt. Bár azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, a mi esetünkben az volt a legnagyobb kincs, hogy hasonlóan láttuk a világot. Férfi soha nem értette úgy a lelkemet, mint ő, olyan érzés volt, mintha végre hazaértem volna.

Vannak olyan csillagjegyek is, akikkel már előre tudom, hogy bár próbálkozni lehet, általában veszett fejsze nyele a dolog. Ilyen a Bak, a Bika és a Halak. Bár van olyan ismerősöm, aki Oroszlán és Bak csillagjegyű a párja, úgyhogy tulajdonképpen ez sem jelent semmit. Hiszitek vagy sem, mindezek ellenére én sem csillagjegy alapján választok partnert magamnak, mert valahol bízom abban, hogy tévedek és az élet felülírja az előítéleteimet.

Nyitókép: Shutterstock

Neked számít, mi a párod csillagjegye?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.