Nem értelek: fél év után feltűntél a semmiből és most hirtelen nagyon oda vagy értem

magazin újrakezdés kibeszélő randi párkapcsolat
Mindig a csinnadrattát kerestem, a fenekestül felforgató érzelmeket, amelyek így vagy úgy, de észrevétlenül belopakodnak a szívembe.

A nyár folyamán randiztam egy pasival, akit a Tinderen ismertem meg. Ez a férfi már az első randi alkalmával nagyon szimpatikus lett és rögtön belopta magát a szívembe. Történt azonban valami, ami miatt azt éreztem, nem tudok ezzel mihez kezdeni. Miközben élőben nagyon jól megértettük egymást Lacival, addig az üzenetváltás eléggé nehézkes és döcögős volt. Úgy éreztem, nem vagyok hajlandó egy olyan férfira fecsérelni az időmet, akinek fél napig tart egy választ megírnia. Persze, amikor élőben rákérdeztem, a válasz az volt, hogy nem ül mindig a telefonja mellett és ő alapvetően ilyen, nem reagál azonnal.

A válasza és egy második randi után eldöntöttem, hogy annyiban hagyom a dolgot és nem kínlódom tovább egy olyan pasival, aki nem tesz bele egy kis plusz energiát ebbe az egészbe. Egy kis gondolkodás után megírtam neki, hogy részemről a fent említett okok miatt ez valószínűleg nem fog működni. Laci válasza csupán annyi volt, hogy türelmetlen vagyok és esélyt sem adtam ennek az egésznek kettőnk közt.

Forrás: Shutterstock

Közben eltelt egy fél év, és Laci újra megkeresett. Mivel épp nem volt senki e széles láthatáron, ezért gondoltam találkozom vele, mert már elengedtem a korábbi érzéseimet vele kapcsolatosan és nem volt bennem semmilyen ellenérzés. Mikor találkoztunk, mintha ez már nem érintett volna meg annyira, mint korábban. Ami számomra furcsa volt, hogy rögtön ezt követően elkezdett teperni és folyamatosan üzenetekkel bombázott. Amit korábban hiányoltam, most 180 fokos fordulatot vett. De nem voltam már biztos abban, hogy nekem valóban rá van szükségem. Egy megmagyarázhatatlan érzés nem hagyott többé nyugodni.

Csak nekem fura az, ha egy pasi a semmiből újra felbukkan és elkezd "Máris hiányzol", "Rád gondolok" üzenetekkel bombázni? Egyáltalán nem tudtam ezt hova tenni, és inkább megijesztettek ezek az üzenetek, ahelyett, hogy pozitív érzelmeket váltottak volna ki belőlem. Mintha olyan idegennek éreztem volna ezt az egészet, mert nem apránként bontakoztak ki a dolgok, hanem, mint aki kapott egy jókora pofont és most nem tudja, mihez kezdjen vele. Nekem ez túl sok és nem tudom megfelelően kezelni a helyzetet, mert nem érzek úgy, ahogyan ő az üzeneteiben. Azt érzem, hogy ez nem őszinte. Ilyen üzenetek nálam csak akkor érnek célba, ha érzelmileg már nagyon kötődök valakihez, de jelenleg túl erőltetettnek érzem ezt az egészet. Mintha inkább a kétségbeesés hangja lenne az. A vágyé, ami párkapcsolatért kiált, vagy egy olyan személyért, akihez jó lenne kötődni.

A férfi, aki az elején iszonyatosan lenyűgözött, most teljesen hidegen hagy. Talán adnom kellene neki egy esélyt, hátha van még benne annyi, hogy legyen értelme folytatni.

Nyitókép: Shutterstock

Veled is már történt hasonló eset?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.