szex kibeszélő magazin ex
Tedd a szívedre a kezed és valld be őszintén magadnak: Hányszor gondolkodtál el azon, hogy az exed ágyába menekülj újra és újra? Most elárulom, miért hoznál borzalmas döntést, ha állandóan visszafelé kacsintgatnál.

Éppen szakítás után vagy, romokban van a magánéleted és képtelen vagy túltenni magad az exeden? Az eszedbe se jusson, hogy visszatáncolj hozzá, annak pedig még a gondolatát se engedd meg magadnak, hogy újra az ágyában köss ki. Bármi is vezérelne, a végén úgyis te húznád a rövidebbet és minden bizonnyal sírás lenne a vége. Ugye ezt te sem szeretnéd? Íme, az öt legnyomosabb ok, hogy miért ne szexelj az exszeddel.

1. A múlt okkal van mögötted

Bármennyire is azt gondolod, hogy jó ötlet néha-néha a hátra fordulni és engedni a csábításnak, hosszútávon csak mérgezed vele magadat.

Ami volt az volt, szép volt, jó volt, de nem véletlenül döntöttél/döntöttetek a lezárás mellett, ezt sosem szabad elfelejtened.

Azt meg pláne ne verd ki a fejedből, hogy aki állandóan hátrafele néz, az sokkal lassabban halad előre és lép túl a múlt sérelmein.

2. A kényelem nem kifogás

Sokkal kényelmesebb a volt pasiddal időt tölteni, ha éppen unatkozol és nem akad más, akivel lóghatsz? Ne talán, ha ki vagy éhezve némi szexualitásra, sokkal könnyebb az exedet tárcsázni, mint valaki újjal megismerkedni és lehetőséget adni a megismerkedésre, összemelegedésre? Ezek mind csak kifogások, amelyekkel saját magadat mérgezed és a végén sokkal nagyobbat koppansz majd, mint gondolnád.

Forrás: Shutterstock


3. Feltéped a sebeket

A szakítás után kezded végre újra jól érezni magad a bőrödbe és a volt pasid nélkül is önmagad vagy, boldog és vidám? Mi értelme ezt azzal elrontani, hogy visszatáncolsz hozzá, még ha csak egy éjszakára is teszed ezt? A szex csak mindent összekuszál és képes feltépni a régi sebeket, amelyek csak még lassabban fognak majd begyógyulni. Szeresd magad annyira, hogy nem okozol magadnak több fájdalmat.

4. Lehetőséget adsz arra, hogy kihasználjanak

Azt gondolod, hogy tudsz olvasni a másik fejében? Azt hiszed, mindig ugyanarra vágytok és ugyanazt szeretnétek? Azért, mert felhív magához és ezért képes minden romantikát és kedves szót bevetni, még nem jelenti azt, hogy úgy is gondolja. A férfiak sok mindenre képesek azért, hogy megkapják azt, amit szeretnének. Ne adj meg az esélyt senkinek arra, hogy kihasználjon és megalázzon téged. Senki nem ér annyit.

5. A bosszú nem jó barát

A volt pasid volt az, aki kiadta az utadat, ez pedig annyira sérti az egodat, hogy valahogy vissza szeretnél vágni neki? Ne a szexszel próbálj bosszút állni, mert te fogod húzni a rövidebbet. Azzal, hogy megmutatod neki, hogy micsoda akrobata vagy az ágyban, az érzelmeit még nem fogod tudni befolyásolni vele, emiatt nem fog újra beléd esni. Inkább úgy fog rád tekinteni, mint aki bármikor, bármire kapható, a történtek ellenére is. Vagy képes lesz eljátszani azt, hogy megbánta a szakítást, csak azért, hogy egynél több alkalommal tudjon az ágyába csalogatni. Őszintén, kell ez neked? Ne legyél senkinek sem a játékszere, ennél sokkal jobban becsüld meg magad!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.