párkapcsolat párkeresés gyász Ferencz Gabriella szakítás kapcsolatfüggőség
Kírának meg sem kellett szólalnia, a szemei mindent elárultak. Napok óta sírt, kisebb-nagyobb szünetekkel. Fél évvel és egy héttel ezelőtt is szakított, persze nem ugyanazzal a pasival. Most pedig két rombadőlt kapcsolatot gyászol.

A tízéves együttélése utáni csalódásból, melyből még fel sem tudott állni, nem kellett volna rögtön fejest ugrania egy újba. De azt hitte, ez a helyes gyógymód, ahogyan azt is, hogy már túl van az exén. Miért is ne lenne? Hiszen megcsalta, nem is egyszer, és még csak nem is egy nővel. Először gyűlölte, a világ másik felére kívánta, majd lassan lehiggadt, és azt hitte, ez annak a jele, hogy túl van rajta.

Azt is hitte, hogy nyitott egy új kapcsolatra, hiszen már nem szerelmes a régi párjába, és vágyott arra, hogy egy férfi közelségét érezhesse. Hiányzott az életéből a szex, az apró, finom, érzéki érintések és csókok.

A barátnője szülinapi buliján megismerkedett Misivel. Egy magas, izmos, jóképű pasival, pont olyannal, amilyenre mindig is vágyott. Egy kicsit zárkózott, megfejteni való, mély gondolatokkal. Élvezte vele a beszélgetést, majd az utána következő randevúkat is. Végre ismét mosolygott, de a barátai kérdésére, hogy "szerelmes vagy belé?", mindig kitérő válaszokat adott.

A volt párja óta nem érzett hasonlót, és bár jó úton haladt afelé, hogy Misinél beköltözzön a szívébe ez az érzés, még nagyon óvatos volt. Pedig nemcsak a beszélgetéseik közben vibrált köztük a levegő, hanem minden egyes szeretkezés alkalmával is. Lassan nemcsak a barátai, ő is hinni kezdett benne, hogy ennek a kapcsolatnak van jövője. Hogy Misi komoly férfi, olyan, akivel akár még családot is alapítana.

Forrás: Shutterstock

Vasárnap eddigi legnehezebb búcsúzásukat élték át, egyik sem akarta elengedni a másikat. Hosszú csókok, ölelések váltották egymást. Boldogan nevettek, és örültek a következő találkozásnak. Majd elváltak, és a férfi még kedden sem kereste Kírát. Soha nem történt ilyen azelőtt. A nő nyugtalan és ideges lett, de nem akarta, hogy a negatív gondolatok hatalmukba kerítsék. Este azonban már nem bírta tovább, és rákérdezett.

Egy rövid választ kapott, hogy minden rendben, csak nagyon elfoglalt. Kíra nem hitt neki, attól félt, hogy felbukkant egy másik nő, és ez a férfi eltűnésének az oka. Túl élénken élt még benne az a pillanat, mikor az exe első megcsalása kiderült. Fájt, torkot, lelket, szívet szorító érzés volt. Hasonlót tapasztalt most is, és minél előbb meg akart szabadulni ettől az érzéstől.

Rákérdezett tehát, hogy van-e valaki más az életében. A férfi természetesen nemmel válaszolt. Majd a hét, amit boldogsággal akartak teletűzdelni, egyre komorabb lett. Kevés üzenet, az is rövid és tömör.
Kíra nem bírta elviselni a szituációt, így egy hosszú levélben elengedte a férfit. Azt írta, nem bírna még egy csalódást elviselni, és úgy érzi, hogy nem mond neki igazat.

Arra nem gondolt, hogyan fog egy újabb szakítást feldolgozni, hiszen túlságosan frissen élt még benne az előző. Rájött, hogy nem adott elég időt a szívének, hogy begyógyuljon. Ahogyan kettejüknek sem, hogy megismerjék egymást és rájöjjenek, ki mit vár ettől a kapcsolattól. Túl gyorsan élték meg a közös napokat, és a láng hamar ellobbant.

Egy új kapcsolattal nem lehet meggyógyítani az előző által okozott sebeket. Képtelenség, hogy egy fel nem dolgozott csalódáson csak úgy túllépjen valaki. Ha igazi eredményeket akarunk elérni és biztos kapcsolatot kiépíteni, ahhoz idő kell. Kíra már tudja - de hogy lesz-e ereje megnyitni a szívét egy új szerelemre, most még kérdéses.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.