magazin kibeszélő dögös középkorú nő Törőcsik Edit negyvenes
Ma én leszek a legdögösebb. A városban, a megyében, az országban minimum! Rákészülök. Hozzáfogok. Gyors leszek. Még csak negyven vagyok. Nincs is olyan sok dolgom.

Le a szőrt a lábamról! A fazonról. A bajszomról. Az államról. Az orromból. Sima legyen! Radírozom. Mellkasom. Karom. Átmosom magam. Ott is jó illatú legyek! Krémezem. Az arcom, a testem. Selymes legyen!

Mosás, pakolás, szárítás, habozás, zselézés, lakk. Mint egy sisak. Még friss a festés a tövén.
Cicaszemek, nagy pillák. Igéznem kell. Csipketanga. Csábítanom kell. A legszűkebb nadrágomat veszem fel. Ülni nem tudok benne, de a seggemen jól áll.

Forrás: Shutterstock

A cipőm sarka 12 centi. A járásom imbolygó. Extra push up melltartó. Az ing is szűk. A melleimnél összetűzöm biztosítótűvel.

Leülni tilos. Állok egész este. Ékszer, feltűnő. Menő táska, alkarra akasztva. Köröm tűzpiros, telefonom okosabb, mint én.

  • Magas vagyok.
  • Vékony vagyok.
  • Nagy a mellem.
  • Hosszú a lábam.
  • Jól nézek ki.

Nem tudom, hová megyek, nem tudom, kivel. Nem fontos. Dögös vagyok.

Te dögös vagy?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.