New York NYFW smink beauty Fashion Week
A New York-i fashion week – három másik párjával: a londoni, milánói és párizsi divathetekkel együtt –lehetőségekben, színekben, kreativitásban gazdag kavalkádja, a divatvilág kiemelkedő és meghatározó eseménye. Ilyenkor elsősorban mindig a designerekre gondolunk, viszont ne feledkezzetek meg arról, hogy a sminkesek és fodrászok is leadják trend-előrejelzéseiket!A sminkek gyakran szinte észrevehetetlenül minimalisták, de van, hogy egészen őrült, művészi kreációkkal is találkozunk. Persze a kettő között van egy kiegyensúlyozott sáv, amelyből kedvünkre válogathatunk. Összegyűjtöttem néhány szexi, a hétköznapokban is könnyedén elkészíthető sminket, amellyel kedvetekre kisérletezhettek!

Altuzzarra

Tom Pecheux sminkmester highlightert és kevés glittert használ a ragyogó, natúr bőr eléréséhez, amely kiváló kontrasztot nyújt az enyhén füstös, kontúrozott szempároknak.

Használj világosbarna szemhéjpúdert, egy pufi ecsetet, és simítsd végig néhányszor a mélyítővonaladon (az a ránc, amely közvetlenül a szemgolyód felett van), majd éjfekete ceruzával emeld ki a szempilláid tövét alul-fölül. Az előbb használt világosbarna port, az alulra fölvitt ceruzakontúron is enyhén végigegyengetheted, így egységesebb lesz a szemsmink. Fesd ki a szempilláid, és kész is a tökéletes randisminked!

Altuzzarra Forrás: Europress/Getty Images

Anna Sui

Path McGrath méltán híres szakember: a kifutón látható modern, burgundi színvilágú sminkje, számomra az idei év egyik kedvence lett! Itt a szem és az ajkak is hangsúlyosabbak, és gyönyörű összhangban vannak.

Borvörös szemfestékkel – használhatod akár a pirosítód is – alkoss lágy, füstös árnyékolást, amit hasonló színű, fényes rúzzsal párosíts! Ha nem vagy elég bátor, használhatsz akár szájfényt is, mivel az kevésbé intenzív. Kiváló választás világos szem- és bőrszínhez, de ha sötétebb színekkel rendelkezel, akkor válassz mélyebb árnyalatokat, hasonló tónusban.

Anna Sui Forrás: Peter White / Getty Images

Jason Wu

A kanadai tervező kifutóján választ kaptunk arra, hogyan tudjuk a klasszikus piros ajkakat modernizálni: mindössze egy kis színátmenetre van hozzá szükség! A természetes fényű alapozáshoz, a szemöldökök natúran maradtak, és így minden a különleges színek találkozásáról szólt.

Használj kétféle szájceruzát, egy pirosat és egy élénk narancsszínt – de lehet akár pink vagy lila is. Pirossal kontúrozd az ajkaid, és satírozd az anyagot befelé, majd a választott színnel töltsd ki a fennmaradó részt, és mosd össze a két árnyalatot. A ceruzán kívül nem javaslom, hogy használj más terméket, mivel rövid időn belül teljesen összekeveredne a két szín, egy újat alkotva: helyette púderezz rá, így még tartósabb is lesz, és egyenletesen matt marad.

Jason Wu Forrás: 2016 Paul Morigi/Paul Morigi / Getty Images

Alice+Olivia

Stacy Bendet divatházánál a hetvenes évek diszkós szépségének újragondolását láthattuk. A természetes, de kellően hangsúlyos szemöldökökhöz, a szemeken metálos pasztellszínek társultak, míg a smink többi része szinte észrevétlen maradt.

Egy pasztellszínű, krémes szemfestékkel árnyékold a szemhéjad - az alsó pillasort szintén –, majd használj színben passzoló, metálos fényű szemhéjpúdert a krémes-kreáció tetejére, ezáltal tartóssá és szuper csillogóvá varázsolva azt. Az alsó pillasor külső tövébe egy kevés fekete szemceruzát is használhatsz - igény szerint -, majd fess magadnak égig érő szempillákat, több rétegben. Ezzel a különleges sminkkel könnyen kitűnhetsz a szórakozóhelyek forgatagában és fesztiválra is jó választás!

Alice + Olivia Forrás: 2016 Getty Images/Jennifer Graylock
Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.