Tippmix Minifoci Magyar Kupa mezőny minifoci versenysorozat
Vasárnap Csepelen rendezik meg Tippmix Minifoci Magyar Kupa nagydöntőjét, ahova a sorozat eddigi négy selejtezőjéből - Hajdúszoboszló, Csepel, Tápiószentmárton és Balatonfűzfő - nyolc csapat jutott be. A történelmi kupasorozat harmadik, tápiószentmártoni állomásáról a Todor Pet Bau Team Kft. és a Futottak Még együttese kvalifikálta a fináléba. 3. rész:

Todor Pet Bau Team Kft. - évek óta BL-szereplők

2015-ben alakult a csapat, amely azóta többször is teljesen átalakult. Az együttes jelenlegi magját főként futsal játékosok - volt NB1-es és jelenlegi NB2-es focisták - alkotják.

Jelenleg is megújulás történik a csapatnál, reményeik szerint sikerrel.

A Todor mindig jó erőkből áll Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

„Bizakodóak vagyunk, mert azt gondoljuk, hogy végre sikerült egy stabil és ütőképes keretet összeraknunk. Ennek ellenére nem lesz egyszerű, ugyanis jelenleg nagyon kiegyenlített a mezőny, és gyakorlatilag bárki képes lehet megnyerni, vagy éppen elveszíteni a tornát" – zárta a szavait Závodszky.

Futottak Még – a sötét ló meglepetést okozhat

A csapat a 2000-es évek közepén alakult, de komolyan 2010-től, a Kaminokupa keretein belül méretették meg magukat és azóta is stabil, erős csapatnak számítanak. A játékosok nagy része amatőr labdarúgó, vagy hobbiként tekint a sportra.

Így inkább egy jó baráti társaságról van szó, akiknek a labdarúgás a kedvenc időtöltése. A tavalyi Hungarian Open-döntőn elért második hely eddig a legnagyobb sikerük.

„A csapatunkat főleg a csapatvezetőnk Szlebi szponzorálja, illetve megemlíteném még a Budafok Autómosót is, akiknek szintén köszönjük a segítséget" – mondta Szlebárszky Péter, aki a közelgő MK-döntőről is beszélt.

A Futottak még nagy meglepetést okozhat Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

07.16. vasárnap: Döntő, Csepel
A finálé résztvevői:
- SZPCDSE-ECECE
- H-Terasz
- Szilasi és Barátai
- Lázár Lovaspark
- Todor Pet Bau Team Kft.
- Futottak Még
- Airnergy
- H.O.P.E.

A csoportbeosztások:
A-csoport:
H-Terasz
Lázár Lovaspark
Szilasi és Barátai
SZPCDSE-ECECE
B-csoport:
H.O.P.E.
Futottak Még
Todor Pet Bau Team KFT
Airnergy FC

A Tippmix Minifoci Magyar Kupa-döntőre (Csepel Hungary Club 94 SE pálya, 1213, Budapest, Szentmiklósi út 1.) minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők, az egész napos eseményre a belépés ingyenes!

Májusban elindult a minifoci teljesen új versenysorozata, a Tippmix Minifoci Magyar Kupa, amelynek minden állomásával kiemelten foglalkozik majd az Origo! A kupasorozat nagydöntőjét élőben követhetik majd nyomon az Origón!

Rendkívüli közvetítés az Origón: élőben a Tippmix Minifoci Magyar Kupa döntőjehttp://www.origo.hu/sport/futball/20230713-labdarugas-minifoci-rendkivuli-kozvetites-az-origon-eloben-a-tippmix-minifoci-magyar-kupa-dontoje.html

A Magyar Minifutball Kupa támogatója a TIPPMIX!

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.