Tippmix Minifoci Magyar Kupa torna csapat
Július 1-én, szombaton folytatódik a négy állomásból és a nagydöntőből álló Tippmix Minifoci Magyar Kupa. A finálé előtti utolsó helyszín Balatonfűzfő lesz, ahol remek csapatok lépnek majd pályára, így ismét kiváló torna várható. A Tippmix Minifoci MK balatonfűzfői állomásáról a Squadra Anonima csapatát mutatjuk be.

A Squadra Anonima fiatal csapatnak számít a minifoci világában, ugyanis csak 2021 év végén alakult meg a klub, viszont a keret nagy része már régóta együtt játszik, így igazán összeszokott együttesről van szó.

A gyorsasággal és az erővel sem lesz gond a Balatonfűzfőn is induló csapatnál, mivel a játékosok néhány kivétellel 1999 és 2004 között születtek, így szinte még ificsapatnak számítanak.

"Egészen pontosan 2021 decemberében alakultunk, szóval mondhatjuk, hogy elég fiatal a klub. A kezdetekben a nagypályás Pátyi SE csapatából álltunk össze hat-nyolc emberrel, és így kezdtünk el kispályázni. Majd ahogy jött egy-két jobb eredmény egyre többen lettünk különböző csapatokból" - mondta a Squadra Anonima csapatvezetője, Pankotai Krisztián. Hozzátette, jelenleg is olyanok alkotják a csapatot, akik együtt nevelkedtek, de legalább hat éve ismerik már egymást.

A Squadra Aninima csapata is jó eséllyel pályázik a döntőre Forrás: Vaszko Viktor/Vaszko Viktor
Fiatal csapattal érkezik a Squadra Anonima Forrás: Vaszko Viktor/Vaszko Viktor

Májusban elindult a minifoci teljesen új versenysorozata, a Tippmix Minifoci Magyar Kupa, amelynek minden állomásával kiemelten foglalkozik majd az Origo! A kupasorozat nagydöntőjét élőben követhetik majd nyomon az Origón!

A Magyar Minifutball Kupa támogatója a TIPPMIX!

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.