Zámbó Sándor, Bognár György, Mészöly Géza:a Lázár Lovaspark is ott lesz a Tippmix Minifoci MK-n

Csepelen Lázár Lovaspark Tippmix Minifoci MK
Vasárnap Csepelen folytatódik a négy állomásból és a nagydöntőből álló Tippmix Minifoci Magyar Kupa. A fővárosi helyszínen - amely a minifutball válogatott bázisa is - remek csapatok lesznek, így kiváló torna várható. A Tippmix Minifoci MK csepeli állomásáról a Lázár Lovaspark csapatát mutatjuk be.

A több korábbi nagypályás ikon mellett sikeres futsal- és minifoci játékosok szerepelnek a baráti társaságban, amelynek az alapítója, a csapatvezető Prof. Dr. Fehér Károly c. egyetemi tanár. A csapat Mező FC néven 1980-ban alakult.

A jogelőd Madridban ,az I. Kispályás Bajnokcsapatok Európa Kupáján bronzérmet nyert. Az együttes eredményei alapján Magyarország legjobbjai közė tartozik

. A magyar és a nemzetközi labdarúgás kiemelkedő személyiségei Zámbó Sándor, Bognár György, Urbán Flórián, Mészöly Géza, Juhár Tamás egykor a Lázár Lovaspark csapatában játszott és öregbítette az együttes jó hírét.

Ők közel 180-szor játszottak a magyar nemzeti válogatottban.A 2010-ben újjáalakult csapat mintegy 100 mérkőzésen - hármat kivéve, amikor a döntőben büntetőkkel maradt alul - veretlen.

A Lázár Lovaspark Team is ott lesz Csepelen Forrás: Peka Roland

Érdekesség, hogy információk szerint Dvéri Zsolt is játszani fog a Tippmix Minifoci Magyar Kupán, miként az Újpest Futsal csapatának idei edzője Németh Péter is.

Több korábbi nagypályás-, olimpiai-, futsal-és minifoci nemzeti válogatott is tagja a csapatnak.

Nagy esélyes a Lázár Lovaspark Forrás: Peka Roland

Nem a véletlen műve, hogy szinte mindenkinek ismerős a Lázár Lovaspark neve az országban,

ki ne ismerné ugyanis a Lázár fivéreket. Lázár Zoltán kilencszeres fogathajtó világbajnok, míg Lázár Vilmos 12-szeres kettesfogathajtó-világbajnok.

Májusban elindult a minifoci teljesen új versenysorozata, a Tippmix Minifoci Magyar Kupa, amelynek minden állomásával kiemelten foglalkozik majd az Origo! A kupasorozat nagydöntőjét élőben követhetik majd nyomon az Origón!


A Magyar Minifutball Kupa támogatója a TIPPMIX!

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.