előzetes álom Mosolyka Pechál Péter film majd helyett most
A 2020-as év mindenkit sok kihívás elé állított, és néha úgy érezhetjük, most aztán már tényleg elég volt, és nem akarunk több nehézséggel megbirkózni. Pont ezért érkezik jókor Mosolyka filmje. Mert ő aztán profi abban, hogyan kell leküzdeni a nehézségeket.

Ha van, aki nagyot mer álmodni, és azt meg is tudja valósítani, akkor az Mosolyka és férje, Sankó. Majd helyett MOST filmjükkel egy valódi önismereti utazásra hívnak. Szeretnék átadni, hogy MOST cselekedj, haladj te is a saját utadon, és hozd ki belőle a legtöbbet.Mosolyka Te döntesz bestseller könyve után filmen is megmutatja, hogy érdemes célokat kitűzni.

Hozleiter Fanny Mosolyka és férje, Sankó, illetve Vékony Zoli négy éve vágtak bele a Mosolyka - Majd helyett MOST c. filmbe egy könnyed elhatározás után - de a megvalósítás tartogatott számukra kihívást.

Hittek abban, hogy ha el tudják képzelni, meg is tudják valósítani. Kitartásra volt szükségük, kezdetben a szakma inkább lebeszélte őket az alkotásról, hisz még egyikük sem készített filmet, de nem adták fel! Neves színészek azonnal beleszerettek, és díjazás nélkül, vagy jelképes összegért álltak teljes mellszélességgel céljuk mellé.

A filmet is a megszokottól eltérően kezdték megvalósítani, szívükre hallgattak a hitetlenkedők helyett, és a bemutató is különleges lesz. Mozi helyett online kerül bemutatásra a film. Az előzetest is Mosolyka vágta meg, és a filmet is együtt rendezte férjével és Vékony Zolival.

A premier dátumát pedig a közösségre bízták: akkor kerül bemutatásra a film, ha sikerül elérni a 25 ezres nézőszámot. Ha ez meghiúsul, a hazai bemutató később lesz megtartva, a filmjegyek árát visszafizetik. Azonban Fanny, mint mindig, most is bizakodó.

"Nagyon bízunk az alkotás pozitív fogadtatásában. Ha sikeres lesz a film, egy nagy álmunkat szeretnék megvalósítani: ki szeretnénk fizetni az első közös otthonunkat" - mondta Fanny.

A Mosolyka - Majd helyett MOST c. igaz történet arra keresi a választ, hogyan lehet újra és újra felállni a legreménytelenebb helyzetekből is. Mosolyka miből meríti az erejét? Mi az, amit majd helyett MOST érdemes megtennünk magunkért és másokért? Az orvosi diagnózis - amit Fanny már szándékosan nem használ - sokszor csupán lehetőség, hogy felismerjünk egy sokkal nagyobb igazságot, hogy meglássuk a valódi valóságot.

Elsősorban mégis abban bíznak az alkotók, hogy a film mellett a bizonyítottan bevált életfilozófia értékes, és sokan lesznek kíváncsiak a szuper szereposztásban megalkotott filmre.

A jegyek már foglalhatók ITT.

Nyitókép: Mosolyka

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.