sorozat filmek kikapcsolódás Valasinyovszki Lilla csajos nap tippek
Film- és sorozatrajongó vagyok, mindig figyelem az új sorozatok megjelenését és a filmes díjátadókat is. Az ősz az egyik legjobb bekuckózós időszak, amikor is kiélhetjük a sorozatokhoz fűzött szeretetünket.

Szerintem a legjobb egyedül bámulni a képernyőt, de nézhetjük őket együtt a párunkkal, barátnőinkkel is. Három csajos néznivalót ajánlok!

The Bold Type

Nemrég fedeztem fel ezt a remekművet, és iszonyatosan inspiráló. Mindig is imádtam a magazinokat - még gimiben kezdtem a Cosmopolitan vásárlásával. Azóta persze már nem veszek annyi magazint, de még mindig magával ragad az érzés, hogy egyszer én is egy magazin szerkesztőségében dolgozhassak.

Az egyik lány író, a másik személyi asszisztensként dolgozik, míg a harmadik szereplő social media igazgató. A sztori valódi eseményeken alapul, a Cosmopolitan amerikai főszerkesztőjének és munkatársainak életét követhetjük végig. Szuper trendi ruhák, cipők és jó zene! Ám emellett a sorozat olyan fontos témákat boncolgat, mint a női egyenjogúság vagy a szexuális bántalmazás.

Younger

Szintén hasonló a történet, itt egy könyvkiadó mindennapjaiba pillanthatunk be. Az alaptörténet, hogy Liza 20 évvel fiatalabbnak adja ki magát, annak érdekében, hogy megkapjon egy állást. A munkája mellett a szerelmi élete is reflektorfénybe kerül: éppen elvált, és nincs hol laknia. Munkatársát Hilary Duff játssza, aki ambiciózus szerkesztőként dolgozik a kiadónál. A divatos ruhákat itt is megfigyelhetjük, a kedvencem a marketinges hatalmas és színes kiegészítői. Ez inkább egy könnyed, laza történet, nagy komolykodást ne várjunk!

Girls

Az HBO sorozata, amelyet Lena Dunham keltett életre, és mára már kultikussá vált. Sokan az új Szex és New Yorkként emlegették, hiszen négy fiatal lányról szól, akik New Yorkban élnek és a mindennapokkal küzdenek - csak kevesebb cukormázzal és több életszerűséggel. Nagyjából elvégezték az egyetemet, és most azt próbálják kitalálni, mit kezdjenek magukkal.

A főszereplőt alakító Hannah szereti mutogatni magát, míg Marnie inkább a művészi világban tevékenykedik. Shoshanna még egyetemre jár, Jessa pedig azzal foglalkozik, ami éppen adódik. A Girls kötelező!

Valasinyovszki Lilla

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.