szőrtelenítés szépségipar PR cikk Braun Silk Expert Pro 5
Nőként a legtöbben feladatunknak érezzük, hogy mindig vonzók és ápoltak legyünk. Ennek az egyik központi eleme a puha, bársonyos és szőrtelen bőr - és valljuk be, a szőrtelenítés nem kevés időt és energiát vesz igénybe. Szerencsére ennek már nem kell így lennie többé…

Bizonyára te is hallottál már a tartós szőrtelenítésről, hiszen ma már több módszer is létezik a tartós eredmény elérésére. Igazán hatásos eddig azonban csak az volt, ha elmentél a szépségszalonba és méregdrágán végigcsináltál egy több testrészt érintő kezelési tervet. Ma már azonban van olyan hatékony alternatíva, amely tetőtől talpig minden területen jól teljesít, és az otthonod kényelméből is végezhető. Bemutatjuk a Braun Silk Expert Pro 5 IPL szőrtelenítő gépet.

Forrás: braun.hu

Bőrtónus felismerés, ami felveszi a versenyt a szépségszalonnal

Az IPL azaz más néven villanófényes szőrtelenítés hatékonysága és biztonságossága attól függ, hogy a szőrtűszőket megfelelő intenzitású fény éri-e. Az itt koncentráltan található melanin, ami a szőr és a haj színéért felelős ugyanis elnyeli a fény energiáját (mint egy sötét színű póló a nyári nap melegében), felmelegszik és deaktiválódik. Ezzel a szőr növekedési ciklusa megszakad, és hónapokig vagy akár egy évig nem is indul újra. Ehhez a folyamathoz fontos, hogy a bőr és a szőr színe viszonylag nagy kontrasztban legyen (világosabb bőr, sötétebb szőr), hogy a kibocsátott fény valóban a szőrtüszőbe tudjon koncentrálódni.

A kihívás az, hogy nem mindegy, mekkora a fény intenzitása - a túl alacsony intenzitású fény hatástalan, a magas pedig akár enyhe bőrsérülést is okozhat. Az intenzitást mindig be kell állítani, mégpedig a bőr tónusának megfelelően, ez a szépségszalonokban a kezelő feladata.

Az otthoni használatra tervezett Braun Silk Expert Pro 5 az Intelligens Skin Pro 2.0 technológiával azonban másodpercenként 80 alkalommal méri a bőr tónusát, és ennek megfelelően optimalizálja a teljesítményt. Nem kell tehát semmit beállítani, nincs többé szükség szaktudással rendelkező kezelőre. A kezelés teljesen fájdalommentes, hatékonysága pedig felveszi a versenyt a szépségszalonok által nyújtott szolgáltatással.

Nagyszerű eredmény a legérzékenyebb területeken is

Arc, hónalj, intim területek és gáttájék - ezek a területek különösen kényesek. Egyrészt eltérő a pigmentáltságuk, másrészt a bőr különösen érzékeny. A Braun Silk Expert Pro 5-öt kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy ezeken a területeken is hatékony és biztonságos legyen. A bőrtónus felismerés itt is nagyszerűen működik, de két érzékeny üzemmód is elérhető a kényes testrészekre.

A könnyű kezelés érdekében három eltérő méretű fejet is kapunk: az intim területek és az arc kényelmes szőrtelenítéséhez kis méretű, precíziós fej jár.

Forrás: braun.hu

A kezelés gyors és alapos

A Braun Silk Expert Pro 5 percenként 125 villanást képes leadni, ami bőven az élmezőnyben jár a legtöbb versenytárs készülékhez képest. Ez pedig azért fontos, mert az ultragyors villanásoknak köszönhetően nagyobb a kezelt bőrfelület lefedettsége, és gyorsabban is haladhatunk a készülékkel. A kezelési tervet betartva akár már 3 hét után nagyon látványos az eredmény, amit egyéntől függően akár több hónapog vagy egy évig is élvezhetünk.

22 évnyi kezelésre elég

Amikor a szőrtelen időszak után újra elkezdenek növekedni a szőrszálak, pár utókezelésre lesz szükség. Éppen ezért nem mindegy hány villanás leadására képes a készülék az élettartama során. A Braun Silk Expert Pro ebből a szempontból is kiemelkedő teljesítményt nyújt: a maga 400.000 villanásával 22 évnyi kezelésre elég.

Rendelkezik bőrgyógyászati akkreditációval

Nagyon lényeges, hogy olyan készüléket válasszunk, amely komoly tesztelésen esett át, hiszen ez garancia a hatékonyságra és a biztonságos használatra. A Braun Silk Expert Pro 5-öt az egyik legnevesebb bőregészségügyi szervezet, a Skin Health Alliance tesztelte klinikilag, és megszerezte a szükséges bőrgyógyászati akkreditációt is.

Megéri beruházni rá?

A villanófényes technológiát használó készülékek ára első látásra borsos lehet - de csak ha nem számolunk utána a hosszú távú megtérülésnek. Ha összeadod, mennyit kellene kiadnod a szépségszalonok által kínált kezelés sorozatra mégpedig testrészenként, akkor látszik, hogy a Braun Silk Expert Pro 5 készülékre bőven megéri beruházni. Ehhez pedig érdemes hozzá venni, hogy nem kell időpontra járni, nem kell időt tölteni az utazással. A kezelést akkor végezheted el, amikor csak szeretnéd, kényelmesen, az otthonodban.

Az eredmény pedig magáért beszél - tartósan sima, szőrtelen bőr tetőtől talpig.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.