magazin kibeszélő randi pasi bunkó
Hölgyek, lányok, asszonyok, most olyat mondok, hogy eldobjátok a hajatok: az első randik nem mindig mennek gördülékenyen!

Durván 10 éves randipályafutásom alatt találkoztam jó pár érdekes esettel - az alább felsoroltak szolgáljanak tanulságul minden olyan lánynak, aki épp beleveti magát a randik világába.

1. "Mintha ott sem lettem volna" Józsi

Hosszú heteken át tartó egymásnak irkálás után Józsi - nevezzük őt most így - végre elhívott egy randira. A neten való beszélgetés egyik buktatója, hogy bármit hazudhat, hangsúly és gesztusok nélkül te még csak gyanút sem fogsz fogni. Minden szó olyan szépen csengett, okosan összerakott mondatokat tálalt elém. Nem lepek meg senkit, ha már most gyorsan kijelentem, hogy a valóságban egy bók nem hagyta el a száját.

Repesve szálltam be a kocsiba, repesve ültem le a kis csárda asztalához, ahol ő flörtölni kezdett - dobpergés - a pincér lánnyal. "Oké, hát elvégre említette, hogy sokat jár ide. Biztos jóban vannak" - próbáltam magam nyugtatgatni.

Miután végeztünk, tele pocakkal sétáltunk a jeges úton a kocsi felé. Három lépcsőfok utamba állt: télen, jegesen ezek baromi veszélyesek. Hangot adtam a lépcsőkkel kapcsolatos félelmemnek. Mire ő gálánsan közölte, hogy milyen szépen fest így lemosva a kocsi. Ejj, Józsi. Ejj, ejj. Hazafelé tartva persze megkérdezte, hogy akkor leveszem-e ma este a bugyim. Nem vettem le.

Hosszú heteken át tartó egymásnak irkálás után Józsi - nevezzük őt most így - végre elhívott egy randira Forrás: Shutterstock

2. Fukar Lajos

Minden lehetőséget kihasználva regisztráltam egy randi oldalra. Ott találtam meg Lajost - ennek a drágának most ez lesz a neve. Lajos egészségesen étkezik, edz, ez meg is látszik a külsején. Izom itt, izom ott, kopasz, kerek fej, pont az esetem. Leegyeztettünk egy estét, eljött értem, hozott meglepetést.

Izgalommal álltam a házunk előtt, mikor kivette a kocsiból a kis plüss oroszlánt. Mert amúgy az ő horoszkópja oroszlán (hiszen az ajándék lényege, hogy arról szóljon, aki adja... vagy hogy is van ez?).

De legyünk jóhiszeműek: lehet ezt cuki dologként is felfogni - ha majd kialakulnak az érzelmek, akkor éjszaka magamhoz ölelem a plüsst, és nem fog annyira hiányozni.

Így aztán hármasban - ő, én és a kisoroszlán - elkocsikáztunk a következő városig. A Mekibe. A "vacsora" végén közölte, hogy a hónapban már ne együnk itt, mert nincs felesleges 3 ezer forintja EGY mekis menüre - kettőnknek. A plüsst aznap este kidobtam.

3. "Már túlvagyok az exnejemen" Márk

Igen, őt valóban Márknak hívják. Márk magas, széles válla van, rendezett mondatokban beszélgetett velem, aztán - pont ahogy azt minden randi könyv is tiltja - felhozta a volt feleségét, aki megcsalta. Nem szapulta, de elég volt a hangsúly, ahogy beszélt róla. Nyílt gondolkodásúnak nevelt anyám, nincsenek előítéleteim az elváltakkal kapcsolatban, de akkor sem az exéről akarok harminc percig társalogni...

De "szerencsére" hamarosan témát váltott, és arról kezdett el áradozni, hogy milyen ügyesen bánik az ujjával a lányokban. Apám jó hallgatóságot nevelt belőlem, így csendben ültem, és vártam, mikor lesz vége.

De amikor bedobta, hogy ő mennyire alfa, gondoltam elterelem a témát, és megemlítem a saját exemet - ha már ilyen nyíltan beszélünk a múltunkról. Erre közölte velem, hogy én még biztos nem vagyok túl rajta, és vissza fogok menni hozzá, mert minden nő ezt csinálja, és én sem leszek kivétel. Nem mentem vissza az exemhez. De Márknak pedig innen is puszi, neki köszönhetően kezdtem el írni - annyira felidegesített. Többször.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.