kibeszélő szenvedés lélek kötelék érzelmek
Szeretlek. Azért, aki vagy, és azért, aki melletted vagyok. Legyél jó hozzám, kérlek! Ne bánts. Ne tiporj a lelkembe. Érzek!

Mindent feladni érted nem szenvedés, hanem egy új cél: a veled elképzelt világ. Akarlak, akarom mindenedet. A testedet, a lelkedet, a még ki nem mondott szavaidat hallani éjszakánként, miközben átölelsz álmodban. Szeretnélek téged, a teljes valódban. A múltadat ismerni, magamévá tenni a történeteidet - veled együtt.

Szerelem. A lételem, az éltető erő, a némaságban megélt üvöltés hangtalan szenvedése, édes csókokkal fűszerezve. Nem tudod, mi ez, amíg nem élted át. Nem elég egy könyv, zene, vers, festmény, film, de a világ összes művészeti alkotása sem ahhoz, hogy kifejezze az érzést, ami a szívben zajlik.

Fulladás a könnyektől, légszomj az érintésektől. Testen belül zajló természeti katasztrófák, tornádó az elmédben, villámok a gyomrodban, hosszan tartó szárazság és dagály felváltva a lelkedben. A korlátok megszűnése, a komfortzónák átrepülése. Elmebaj, hallucinációk - a másikról való képzelgések sora.

Nem kell több. Te. Minden egyes pillanatban, csak fogd a kezem, kérlek! Szeretlek. Semmitmondóbb szó. Nem, nem lehet kilenc betűvel kifejezni azt, ami te vagy nekem. Neked akarom adni magam. Éjjel és nappal. Mindig és mindenhol.

Forrás: Getty Images/This content is subject to copyright./Skynesher

Nehézségek és küzdelmek, amiken együtt lépünk túl. Mert képesek vagyunk rá. Tudom.
Megélni veled az életet. Meztelenül, zuhanyzástól nedves testtel sírni az öledben, és az ölelésedtől megnyugodni.

Várni rád éjszakánként, aggódni, hogy merre jársz és jól vagy-e. Eljutni arra a szinte, hogy már nem érdekel, merre jársz, csak biztosan tudjam, hogy jól vagy-e. Tudni, hogy vagy nekem.

A legaljától a legtetejéig, a pokoltól a mennyországig, a tenger mélyéről a felhőkön ücsörgő esőcseppekig az érzelmek teljes skáláját végigzongorázni veled. Amiből megszületik a mi dalunk. Ami legyen bár néhol szomorú, több helyen vidám, szóljon rólunk és arról, ami bennünk van.

Nélküled nem menne. Mindenem vagy. Minden vagy. A múltam, a jelenem, a jövőm.
S ahogy az őszi fák alatt és a hulló levelek között sétálunk végig az utcán, kéz a kézben, akarom, hogy tudd: ez nem csak a tenyerem, amivel vezetsz keresztül az életen. A sorsom is. Mert a sorsom a kezedben van. Örökkön-örökké. Vigyázz rá. Kérlek.

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.