kibeszélő szabadság kapcsolat hosszú póráz boldogság
Mi kell a nőnek? Mitől lesz boldog a kapcsolatban? Ezeket a kérdéseket már sokan feltették és legalább ennyien meg is válaszolták. De, vajon mire vágynak az erősebbik nem képviselői úgy igazán?

A nő kész rejtély! – szokták mondani, ám a férfiak sem sokkal egyszerűbbek, ha arról van szó, mi is teszi őket igazán elégedetté. Azt sejtjük, hogy a siker és a pénz valószínűleg ott szerepel szinte mindegyikük listáján, ám, mi kellhet még ahhoz, hogy azt mondják, igazán boldogok - a párjuk mellett? Annak érdekében, hogy a dolog végére járjunk öt férfinek tettük fel a kérdést, a válaszokat pedig megpróbáltuk összefésülni és levonni a konzekvenciát.

1. Sok szex

A megkérdezettek első reakciója mi más is lehetett volna, mint az, hogy a boldogság elengedhetetlen forrása a sok-sok intim együttlét. Ezt amolyan kaján mosollyal a szájukon vágták rá a kérdésre és bevalljuk, ezzel nem is nagyon tudunk vitatkozni... legfeljebb kicsit pontosítani a dolgon egy kérdéssel: Bármilyen szex?

2. Minőségi együttlét

És ekkor észbe kaptak ők is, és rávágták, hogy nem bármilyen, hanem JÓ. Na igen, az már egy másik kérdés, hogy mitől lesz jó, de ebbe inkább nem mentünk bele, mert a jó szex fogalmánál nincs is szubjektívebb. Azt azért megjegyeznénk, hogy egyvalaki a „Bármilyen?" kérdésre simán rávágta, hogy „A férfiaknak mindig jó!". Azért ezt sem árt észben tartanunk.

3. Hosszú póráz

Miután az első és legfontosabb témát – mint elengedhetetlen boldogságforrást – leszögeztük, jöhettek az egyéb igények. Ezek közül kiemelkedően sok szavazatot kapott az általunk csak „hosszú póráz"-nak rövidített kívánalom, ami voltaképpen magában foglal minden olyasmit, ami a személyes szabadságuk védelmére vonatkozik. Például, hogy nyugodtan eljárhatnak sörözni vagy focizni a haverokkal, játszhatnak lövöldözős, gyilkolászós játékot a számítógépükön, netán leugorhatnak a konditerembe. Ja, és hogy nem kell nap mint nap beszámolniuk minden percükről.

4. Véleményszabadság

Alapjog! A kapcsolatban is! - kiáltott fel egyikük, a többiek pedig bőszen bólogattak, majd kifejtették, hogy kevés lélek- és kapcsolatrombolóbb dolog van annál, mint amikor a nő mindig mindent jobban tud (akkor is, ha nem) és mindig mindent úgy kell csinálni, ahogyan azt ő mondja (akkor is, ha az őrültség). Szerintük ennél már csak egy rosszabb lehet, ha azt is megpróbálja meghatározni a párjuk, hogy mit gondoljanak.

5. Tolerancia

Ha rühelli a haverjaimat, akkor szóba sem jöhet! - hallottuk a következő pontot, majd megegyeztünk abban, hogy azért az előfordulhat, hogy nem lesz puszipajtása mindenkinek – egyébként ez lenne az ideális! –, de akkor se utálja a barátokat látványosan vagy fúrja őket rendületlenül. Majd hozzátették: Mindez igaz hosszabb és komolyabb kapcsolatokban a családra is.

Forrás: Shutterstock

6. Közös humor

A jó humor sok mindenen átsegít egy kapcsolatot, ezt tudjuk, ám az kissé újszerűen hatott, hogy ez is kardinális kérdés a férfiak számára. Ha nincs humora egy nőnek, az maga a halál! - vélték, majd itt is jött egy kis pontosítás: Legyen egyforma humorunk. És, ha a pasinak nincs humora? - kérdeztük mi... de persze ilyen nem létezik.

7. Kiszámíthatóság

Az is kiderült, hogy a férfiak meglehetősen rosszul viselik a kiszámíthatatlanságot, és itt leginkább arra gondoltak, hogy a nő egyik nap egy tüneményes királylány, másnap azonban egy tűzet okádó sárkány. Az alapigazság itt úgy hangzott, hogy „Jobb a konstans kicsit szar, mint a kiszámíthatatlan".

8. Egyenes beszéd

Továbbra is igaz az állítás - amit egyébként már sokan sejtünk -, hogy a férfi nem gondolatolvasó és kifejezetten stresszként éli meg, ha olyan dolgokat várnak el tőle, amivel kapcsolatban a nő nem tett legalább ráutaló magatartást. Tudja és mondja meg, mit akar és kész! - ez volt az egybehangzó vélemény.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.