kibeszélő Tinder alkalmazás profil ismerkedés
Ahogy az élet számos területén, a társkereső alkalmazásokon is érvényes az ízlések és pofonok törvénye. Nem állítom, hogy minden tinderező nő egyformán a falnak megy azoktól, amiktől én, de tény, hogy jó néhányan egyetértettek már velem abban, hogy az alábbi jellegzetességeket érdemes inkább mellőznie egy férfinak a profilszerkesztésnél.

A halasok

Nyilván hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy kifogtál egy akkora harcsát, mint a ház, illetve imádott hobbidat is szeretnéd megjeleníteni a profilodon. De legalább ne ezzel indíts!

Rengeteg nőtől hallottam – sőt, még paródiavideókat is gyártanak ezzel kapcsolatban –, hogy nem kifejezetten tartják vonzónak, ha egy profil nyitóképeként egy életéért küzdő vagy elpusztult állat, illetve az őt tartó, önelégülten vigyorgó pasas látható. Ha már mindenképp sugallni szeretnéd, hogy milyen ügyesen akasztod horogra a potenciális prédákat, tedd ezt meg a kizárólag téged ábrázoló első fotó után!

Forrás: Shutterstock

A kötelező gyerekkel pózolás hívei

Ha apa vagy, és erről az örömteli tényről szeretnéd tájékoztatni a hölgyeket, az még talán rendben is van, bár a személyiségi jogokat is figyelembe véve nem túl előnyös, ha egy kiskorú fotóját feltöltöd egy randiappra.

Ha unokaöcsivel-hugival, ismerős gyerekével fotózkodsz, majd jelentőségteljesen megjegyzed a biódban, hogy „A KICSI NEM AZ ENYÉM!", azzal csak azt sugallod, hogy a nőkre valamilyen szinten az anyai ösztönükön keresztül próbálsz hatni, ami elég olcsó trükk. (Bár lehet, hogy valakinél beválik, nálam biztos nem.)

Inkognitó mód: ON

Nyitókép: orvosi maszk, napszemüveg, esetleg bukósisak vagy vegyvédelmi felszerelés. Aztán a szelfik között lapozgatva szépen lassan lekerülnek ezek az álcák, és kiderül, hogy nemigen volt mit rejtegetni, hiszen viselőjük igazi tizenkettő egy tucat típus. Hasonló hatást kelthet, ha több barátoddal együtt pózolsz az első fotón, aminek aztán pláne nincs értelme, hiszen, ha a csajnak esetleg jobban tetszik a haverod, mint te, még csalódni is fog, ha tovább lapoz és meglát téged.

Forrás: Shutterstock

„Ismerj meg!"

Mivel a Tinder egy ismerkedésre szolgáló applikáció, nyilván mindenki tudja, mire való. Még „jobb", ha ezt a mondatot anélkül írod ki, hogy akár egyetlen téged ábrázoló fotót is feltöltenél, mondván, a belső értékek fontosabbak a külsőnél, de sajnos el kell, hogy keserítselek.

Ezen a virtuális „húspiacon" igenis számít, hogy valaki hogy néz ki, nem azért, mert minden nő felszínes p*csa, hanem azért, mert a szimpátia kialakításában nagy szerepet játszik a megjelenés. Amennyiben ezen megsértődsz, akkor inkább töröld a regisztrációdat, mert bár lehet, hogy papíron elmúltál 18 éves, szellemileg még gyerekstátuszban tengődsz.

A digitális analfabéták

Egyesek már a bemutatkozásukban egyértelművé teszik, hogy fogalmuk sincs, hogyan működik a Tinder. Közlik, hogy mivel nincs előfizetésük, nem látják, ha valaki lájkolja őket, ezért a nő írjon rájuk, ám nem adnak meg elérhetőséget.

Valószínűleg nincsenek tisztában azzal, hogy az appon belül csak match esetén vehetik fel egymással a kapcsolatot a felhasználók. Tény, hogy ez csak egy apró ballépés, de sokat elárul azzal kapcsolatban, hogy valaki mennyire körültekintő, mennyi energiát fektet az ismerkedésbe és milyen mértékben képes haladni a korral.

Az atomkétségbeesettek

Talán nincs is annál szánalmasabb ezen a csodaappon, mint mikor egy igazi átlagjóska kiírja az összes létező privát elérhetőségét a profiljára, hogy match nélkül is záporozzanak rá a jelentkezők üzenetei. De valamiért nem záporoznak. El is árulom, miért nem: a Tinderen férfitúltengés uralkodik, és ha ez eddig még nem lett volna egyértelmű, itt általában a pasik vadásznak a nőkre, nem fordítva.

Természetesen itt is létezik egy kiskapu: bár az Instagram-fiókot hozzá lehet kapcsolni a profilhoz, a felhasználónév ebben az esetben nem jelenik meg. Ha azt diszkréten odabiggyeszted a biódba, az érdeklődők kicsit jobban szemügyre vehetnek, majd dönthetnek arról, felveszik-e veled a kapcsolatot vagy sem. Így kijátszhatod a matchelési folyamatot és a méltóságod is megmarad.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.