kibeszélő vágy srác beszélgetés ismerkedés
Petra megállt a bejáratnál, gyorsan ellenőrizte a sminkjét, megigazította a haját. Szeretett volna tökéletesen kinézni, ma itt lesz Gábor is és nagyon szeretné, hogy a férfi felfigyeljen rá. Vett egy nagy levegőt, majd határozott léptekkel elindult a bárpult felé.

A bárpult mindig egy biztos támpont az egyedül érkezőknek. Amíg el nem kezdődött az ismerkedős program, volt idő sorban állni egy italért és szemügyre venni a felhozatalt. Petra kért egy vodka-narancsot, flörtölt egy kicsit a bárpultos sráccal, s mivel nem látott egy ismerős arcot sem, így elindult az egyik üres asztal felé. Szerette ezt a programot, mivel lehetősége volt új emberekkel megismerkedni, izgalmas beszélgetésekben volt része és nem utolsósorban tudta, hogy ma Gábor is eljön.

Már előre elhatározta, hogy fog viselkedni: először levegőnek fogja nézni, távolságtartó lesz, nem engedi, hogy az érzései kiüljenek az arcára. Azt akarta elérni, hogy Gábor minden idegszálával akarja őt. Vágyjon rá úgy, ahogy még soha. Már a gondolatától is megkívánta a férfit, de nem, semmi nem ronthatja el a játékát. Közben egyre inkább megtelt a szórakozóhely, de Gábor egyelőre nem volt sehol. Petra kezdett ideges lenni, de ekkor leült egy jóképű idegen az asztalához és rögtön flörtölni kezdett vele.

Forrás: Shutterstock

Amikor Gábor végre megjelent, az volt az első jelenet, ami fogadta, hogy Petra épp hatalmasat nevet a férfi egy poénján és közben játékosan tekergeti a haját. Egy pillanatra összevillant a tekintetük. Petra gyomra görcsbe rándult és elöntötte a forróság. „Hát itt van" – gondolta. Elképesztően jól nézett ki, a testre feszülő póló gyönyörűen kihangsúlyozta kidolgozott felsőtestét, a kék szemei pedig szinte világítottak. Petra épp levezette magában, legszívesebben mit csinálna a férfival, amikor megszólt a jellegzetes hang és elkezdődött a program.

Az első asztal elég unalmas volt, bár Petrának amúgy is máshol jártak a gondolatai. Tekintetével Gábort kereste, aki legnagyobb bosszúságára épp három lánnyal beszélgetett. Amikor asztalt váltottak, Petra már biztosra ment, szándékosan Gábor közelébe férkőzött, majd elment mellette és épp csak hozzáért a kezéhez. Ártatlan mozdulatnak tűnt, lehetett volna akár véletlen is, de mindketten tudták, hogy nem volt az. Petra kacéran nézett Gáborra, akinek a szemében fellobbant a vágy.

A következő egy óra arról szólt, hogy lopva azt figyelték, a másik éppen hol ül és kivel beszélget. Még mindig nem mentek oda egymáshoz, egy szót se váltottak, de a tekintetükkel már levetkőztették a másikat. Amikor a rendezvény végeztével Petra hazaindult, Gábor követte. Már a lakóház bejárata előtt volt, amikor a férfi odalépett hozzá és megszólította:

- Hello idegen....!

- Feljössz...? – válaszolt elfojtott hangon Petra.

- Semmit sem szeretnék jobban... – felelte Gábor cinkos pillantással.

Ahogy becsukták a bejárati ajtót, azonnal egymásnak estek. Az elfojtott vágy utat tört magának, többé már nem kellett szerepet játszaniuk, utat engedhettek az érzéseiknek és a bennük tomboló szenvedélynek.

Petra és Gábor 5 éve voltak házasok. Mivel kicsit megkopott a szexuális és szerelmi életük, így a pszichológus azt javasolta, hogy dobják fel valamivel. A pár úgy döntött, hogy ismerkedős rendezvényekre fognak járni, egy alapszabály volt: a programok alatt nem szólhatnak egymáshoz, és a szex csak akkor volt megengedett, ha már mindketten őrülten akarták. Gábor pár hétre el is költözött otthonról, az volt a megállapodás, ha mindketten készen állnak az újrakezdésre, akkor költözik csak haza. Fokozatosan haladtak, lépésről-lépésre fedezték fel ismét azt, hogy milyen vonzó is a másik, és alig várták, hogy újra és újra meghódíthassák egymást. Petra szexi ruhákat vásárolt, a tornacipőt lecserélte magassarkúra, Gábor pedig bevetette magát a konditerembe, hogy minél jobban tetszen a feleségének.

A terápia sikeresnek bizonyult: aznap éjjel úgy estek egymásnak, ahogy a kapcsolatuk kezdetén. A közös kis titkos programjukat pedig azóta se hagyták abba.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.