kibeszélő kalandkeresés lovag ismerkedés hitegetés
Olyan férfiakról írok most, akikkel már biztosan találkoztál te is. De ha te nem, hát a barátnőd, kolléganőd vagy a szomszéd csaj. Arról a férfiról, akivel majdnem minden rendben.

Sármos. Okos. Lehengerlően magabiztos, vagy épp ellenkezőleg: az érzékeny lelkével bűvöl el. Tekintete őszinte, érintése felkavaró. Csak egy bibi van vele: nem hajlandó lépni. Csak hiteget.

Bennünk, nőkben legbelül kiirthatatlanul lakozik egy hiszékeny kislány. Bemagyarázzuk magunknak, hogy lovagunknak csupán türelemre van szüksége. Szerelmes odaadásra. Kitartó figyelemre. Nincs más dolgunk, mint megadni mindezt, ő pedig idővel átszakítja korlátait. Ragyogó szemmel repül majd a karjainkba és az eljövendő közös otthonunkba, hogy aztán ott is maradjon, örökre. Persze most még nem. Majd idővel. Egyelőre csupán lopott éjszakákra, átmeneti együttlétekre kapható. De az élete szerelme vagy, ez biztos. Csak hát ott vannak azok a fránya körülmények...

Forrás: Shutterstock

Lássunk néhány hitegetős típust!

1. A nős

Felesége van, de állítása szerint rég nincs köztük semmi. Két tüzes szeretkezés között neked panaszkodik, hogy az asszony hideg, mint a jégcsap. Vagy sárkányként őrjöngő fúria. Kész horror számára otthon lenni, mégis haza kell mennie estére.

El akar válni, valamikor a jövőben. Csak most még nem lehet, izé... a gyerekek miatt. A jelzálog miatt. A kutya miatt.

Ja, és bocs, de holnaptól egy hétig nem lesz a városban, a feleségével nyaralni mennek. Borzasztó lesz nélküled szegénynek - két csobbanás közt kínlódó, titkos SMS-eket ír majd. Közben pedig fürdik, napozik, vacsorázik a feleségével. Hogy a barátnőd látta őket együtt? Csókolóztak?! De te úgy gondolod, csak fenn akarják tartani a látszatot. Értem. Hiszen mások előtt mégsem ordibálhatnak egymással. Otthon biztos sosem csókolóznak, sőt, nem is beszélnek...

2. A kallódó

Kisfiús arcú, mégis férfias művészlélek, világmegváltó álmokkal a tarsolyában. Odavan érted, csak még mielőtt családot alapít, meg kell találnia önmagát. Te leszel a társa egy életre, amint ez sikerül. Hogy mikor? Hamarosan. A közeljövőben. Vagy később.

Forrás: Shutterstock

Minden szeretkezés után hajnalig filozofáltok az élet nagy dolgairól. Leskicceli neked a családi ház alaprajzát, melyet közös otthonotokként épít majd fel.

Aztán közli, hogy fél évig nem tudtok majd találkozni. Tibetbe megy a barátaival, önismereti útra - hisz tudod. Tündéri vagy, hogy megérted, voltaképp csak te érted meg őt igazán. Miután hazatér Tibetből - lehet, hogy elhúzódik, és mégsem csak fél év lesz - talán megállapodik melletted. Talán.

3. A kalandor

A társaság középpontja. Minden nőt megkap, valamiért mégis újra és újra nálad köt ki. Biztosít róla, hogy az élete szerelme vagy, és ha megkomolyodik, te leszel, aki mellett majd hűséges férjjé válva lehorgonyozik. De most még élnie kell - mondja.

Hajtja a vére. Nem tehet róla, az apai példa, a hormonok, az evolúció... De egyszer felülkerekedik mindezen, hidd el! Légy türelmes, te vagy számára az igazi! A fantasztikus. A különleges. De bocsi, most ismét mennie kell...

Volt már hitegetős pasid? Most is ilyen van?! Menekülj!

Ha valamit éveim során megtanultam, az az, hogy egy szerelmes férfi visszafoghatatlan. Nem ismer sem istent, sem embert. Ha kell, átgázol mindenen. Nincs az az önmegvalósítási késztetés, kalandkeresés, feleség, vagyoni helyzet (de még gyerek sem!), aki, vagy ami megakadályozhatná. Bármiben, bárhogyan élt addig, megkeresi a megoldást, hogy veled lehessen - mégpedig hamar. Már, ha tényleg akarja. Ha nincs melletted, annak oka van. És nem külső oka. Legbelül, igazán, nem akar váltani. Ha pedig így van, akkor nem a te embered.

Az élet rövid. Ne hagyd, hogy hitegessenek!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.