párkapcsolat kibeszélő szexuális monogámia szwinger érzelmi monogámia
Az egyik társkeresőn történt, hogy egy srác megírta, hogy szeret színházba és moziba járni, na meg szwinger klubba. Csak kapkodtam a fejem, hogy mi van? Olyan nemes egyszerűséggel írta mindezt, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon.

Aztán azt is hozzátette, hogy ő hisz az érzelmi monogámiában, a testiben viszont nem. Így ő azt igényli, hogy a párjával néha szwinger klubba járjanak és részt vegyenek időnkénti többesben. Szerinte egy párkapcsolat csak így működhet, a szexuális monogámia halálra van ítélve. Megköszöntem az őszinteségét és elköszöntem tőle, mivel ez nagyon nem az én világom. Lehet, hogy prűd vagyok és régimódi, de nekem még fontos az érzelmi és szexuális monogámia egyaránt.

Szwinger klubban se jártam még, bár nyilván hallottam már róla. Van egy exem, aki szintén gyakran járt a párjával szwinger klubba, bár még alig egy éve voltak együtt, úgy érezték, hogy ez feldobja a szexuális életüket. Ők csak egymás testét vették birtokba, de tetszett nekik, hogy mások körülöttük szabadon szexelnek.

Én nem tudom elképzelni, hogy az orrom előtt egy másik nő simogassa és kényeztesse a pasimat. Úgy érzem, sosem tudnék úgy nézni rá, mint előtte. És igazából arra sem vágyom, hogy engem elégítsen ki egy idegen férfi, akit éppen aznap látok először. Azt azonban el tudom képzelni, hogy ez izgalmas és felpezsdíti olyan párok szexuális életét, akik már egy ideje ráuntak egymásra.

Forrás: Shutterstock

Azon is elgondolkoztam, hogy egy ilyen éjszaka vajon érzelmileg hogyan hat a két emberre. Mit vált ki belőled, ha a párod vágyakozva néz egy másik nőre és szenvedélyesen hozzáér? Mondjuk úgy, ahogy hozzád nem ért soha. Mennyire lehet ezt érzelemmentesen csinálni, vagy az aktus közben kicsit beleszeretsz az új szexpartneredbe?

Persze erre rögtön azt mondják a szakértők, hogy ha igazán szereted a másikat, akkor boldoggá tesz, ha ő boldog. Ez nálam mindenben működik, csak a többes szexben nem.

Érdekes amúgy, hogy ennek ellenére vonzom az ilyen érdeklődésű férfiakat. Nem egyszer történt, hogy hármasba hívtak, de tavaly egy olyan sráccal is ismerkedtem, aki olyan párra vágyott, aki belemegy abba, hogy mindig bevonjanak egy harmadik szereplőt a szexuális életükbe. Ő sem hitt a monogámiában, és szerinte én vagyok az önző, mert elvárom a páromtól, hogy ne érjen hozzá más nőhöz. Szerinte ennek így is - úgy is az lesz a vége, hogy félre fog lépni, csak ezt a legtöbben inkább titokban csinálják.

Én azt gondolom, ebben az esetben is az érvényes, mint minden másban, hogy az embernek olyan párt kell választania, akinek hasonló igényei és érdeklődési köre van. Akkor nincs sértődés és kiakadás egyik fél részéről sem...

Kezdőkép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.