szakítás kibeszélő párkapcsolat ex
A szakítás mindenképp fáj, de a legjobban akkor, ha nem te kezdeményezted, vagy ha mégis, azt sértettségből tetted. Hosszú út vezet odáig, hogy teljesen el tudd felejteni az exedet, de hiába mondogatod másoknak, magadnak, hogy már túlléptél rajta, ha a következő 10 jelből akár egy is igaz rád!

10 jel, hogy nem vagy még túl az exeden

1. Lesed, hogy miként folyik az élete a közösségi oldalakon

Amikor csak becsekkolsz a Facebookra, Instagramra, valahogy – magad sem érted hogyan -, mindig rátalálsz az exed profiljára. Sőt, ha bárkit, aki számodra ismeretlen, megjelöl egy képen, azonnali kényszer érzel, hogy az ő oldalát is végigmérd. Szinte jobban tudod, hogy mikor hol volt, és mit csinált, mint amikor még egy párt alkottatok. Természetesen nagyon vigyázol, hogy a sztorijait csak egy fake profilról lesd meg.

2. Az ő barátai a te barátaid is

Lehetséges, hogy nem kifejezetten ápoltál szoros kapcsolatot az ő baráti társaságával, most azonban valahogy mindig összefutsz velük. Az ilyen véletlen találkozásokkor pedig te mindig a lehető legcsinosabb vagy, és futólag kérdezed meg minden egyes alkalommal, hogy tudnak-e róla valamit.

3. Gyakran nosztalgiázol

Esténként egyedül vagy otthon, és a telefonodban futtatod a közös képeiteket, visszaolvasod a legkedvesebb üzenetváltásaitokat, a nálad maradt pólóját száműzted ugyan az ágyadból, de azóta is ott figyel a széken. Valahogy se kidobni, se visszaadni nem akarod. Olyan helyekre mész, ahová szép emlékek kötnek vele, gyakran nézel olyan filmet, ami rá emlékeztet.

4. Random üzenetek

A kissé ciki üzenetek általában egy kiadósabb italozás alkalmával hagyják el a telefonodat, és landolnak az exedén. Hidd el, hogy a „Csak tudni szeretném, hogy jól vagy-e..." üzenetekkel csak önmagadat rombolod: ha nem ír vissza, azért, ha visszaír, azért.

5. Gyűlölöd

Sokan úgy tartják, a gyűlöletet és a szerelmet csak egy hajszál választja el egymástól. Ami biztos, hogy az utálat egy erős érzelem, amit olyannal szemben, aki már semmit sem jelent számodra, nem érzel. Addig, ameddig heves – akár negatív – érzéseket vált ki belőled, bizony még ott lakik a szívedben.

Forrás: Shutterstock

6. Gyakran szóba kerül

A barátaiddal folytatott beszélgetések során, valahogy mindig szóba kerül az exed is. Ráadásul te hozod fel, és élvezettel mondasz róla hideget és meleget egyaránt. Ez egyértelmű akkor, ha még mindig ott van a fejedben, átszövi a gondolataidat.

7. Megpróbálsz összefutni vele

Elkezdesz csak olyan helyekre járni, ahová ő gyakran ment, sokat sétálgatsz a munkahelye előtt, rendszeresen beugrasz a kedvenc kávézójába, és ha egy házibuli esetén felmerül, hogy talán ő is ott lesz, de egészen biztosan az elejétől a végéig ott maradsz.

8. Neki gyártod a tartalmat

Lehet, hogy eddig nem zavart, ha nem a legelőnyösebb rólad egy kép a közösségi oldaladon, de amióta szakítottatok, gyakorlatilag a a filterek művésze lettél. Bárhová is mész, onnan egészen biztosan becsekkolsz, és természetesen hozzáfűzöd azt is, mennyire jól érzed magad. Hidd el, ezt nem magadnak, hanem neki szánod.

9. Zavarba jössz, ha meglátod

Bár több mindent is elkövethetsz azért, hogy összefuss vele, csak úgy véletlenül, amennyiben ez mégis megtörténik, szinte lefagysz. Sőt, egyből azon kezdesz el kattogni, hogy jól nézel-e ki, jól áll-e a hajad, és zavartan kedesz el össze-vissza beszélni.

10. Elutasítasz mindenkit

Már jó ideje nem vagytok együtt, de te nem akarsz randizni, zavar, ha valaki más közeledni próbál feléd. Ha el is mész egy találkozóra, folyton összehasonlítod az exeddel, végül pedig dobod az egészet.

Nyitókép: shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.