kibeszélő férfi átverés extázis ismerkedés
Levi valaha dobos volt egy népszerű zenekarban. Igaz, csak helyi banda volt, de a környéken mindenki szerette őket, és bármelyik lebujban léptek fel, mindig teltházas volt a koncert.

Olykor hazai sztárbandák előzenekaraként szerepeltek nagyobb rendezvényeken, és egyszer megesett, hogy közvetlenül egy igen komoly, külföldi előadó előtt léptek színpadra. Utóbbitól várták a nagy áttörést. De az valahogy elmaradt. Aztán amikor az énekesük balesetet szenvedett, a banda feloszlott. Évek teltek már el azóta. Levi hol itt, hol ott dobolt, egy ízben még az énekléssel is megpróbálkozott. Ám sehol nem érezte úgy otthon magát, mint a régi csapattal annakidején.

Egy idő után feladta a keresést. Úgy érezte, kiégett, és számára már nem tartogat semmit ez a fajta élet. Csakhogy másmilyet nem ismert - ebben nőtt fel, ebben volt otthon. Így aztán egyedül próbálkozott tovább. Mindebből úgy tetszhet, hogy ő már javában a B oldalt pörgeti, de az igazság az, hogy még a harminchoz közeledett.

Újabban DJ-ként próbálta ki magát, mérsékelt sikerrel. De mivel a bevételen senkivel nem kellett osztoznia, sokkal jobban ment a szekér, mint annak előtte. Egy ilyen alkalommal történt, hogy barátnői kíséretében belibegett az ajtón Zsófi. Nem először akadt meg rajta Levi tekintete, de a lány ezúttal olyan kihívóan viselkedett, hogy már a lépcső tetejéről is áradt belőle a szenvedély. Ahogy ruganyos léptekkel jött lefelé, mintha a zene ütemére mozogna. Ahogy italt rendelt a pultnál, és ahogy újra és újra Levi felé rebbent a tekintete...

A fiú olyan számokat kevert be, amikről úgy érezte, bejönnek a lánynak. Korábban is megfigyelte már, mitől kerül extázisba, és mi az, amit hallva elsomfordál a parkett közeléből. Valahányszor Zsófi feléje pillantott, állta a tekintetét, és sokat sejtetően összemosolyogtak. Hajnalban, amikor már alig-alig lézengett valaki a klubban, már csak Zsófi állta a sarat a terem közepén.

Levi zsongó ütemű trance zenét nyomatott, és élvezettel figyelte, ahogy a lány szinte önkívületben ringatja a csípőjét. A lebegő mesterséges füstben, a villogó fények alatt már-már szürreálisan részegítő volt a látvány, akár valami cyberpunk sci-fiben.

Forrás: Shutterstock

Levi halkan melléje lépett, átölelte a lány derekát, és együtt mozgott vele a zene ütemére. Zsófi eleinte hagyta magát, aztán grabancon ragadta a fiút, magához rántotta, és durva csókot nyomott az ajkaira. Vér serkent a fiú száján, ami csak olaj volt a tűzre, a másik pedig izzó tekintettel terelte a fal felé. Be, a hatalmas hangfalak mögé, amik talán még a múlt évezred végéről maradtak itt.

Nem a srác volt az, aki tépni kezdte a másikról a ruhát. A testük a lágyan hullámzó zenét követve mozgott, ahogy egymásba olvadtak. A füstgép csak úgy ontotta magából a cuccot, és meghitt homályba borította a csendesnek amúgy korántsem nevezhető sarkot. Ha az ember beleharapott a gomolygó foszlányokkal teli levegőbe, szabályszerűen joghurt íz töltötte be a száját. A csillogó-villogó trance ritmus kirobbanó dübörgésbe csapott át, ami elnyomta az extázisban vonagló pár hangjait.

A kapcsolatuk, ahogyan az már csak lenni szokott a hasonló esetek után, a továbbiakban kimondottan viharosan alakult. Igazi se veled, se nélküled életet éltek, ami akkor váltott igazán őrületbe, amikor Zsófi hasa kerekedni kezdett. Meglehetősen korán...

A lány ekkor szinte azonnal kiadta Levi útját, aki egy ideig még kajtatott utána, de Zsófit mintha elnyelte volna a föld. A barátok semmit nem tudtak róla, vagy legalábbis letagadták. A rokonok pedig egyenesen megfenyegették a fiút, hogy takarodjon a fenébe, és ne zaklassa szegény lányt.

Beszélik, hogy a gyerek korábban fogant, és semmi köze sincs Levihez. Ő csak arra kellett, hogy legyen egy balek, aki fizeti a gyerektartást.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.