valóság kibeszélő Facebook posztolás kőbánya kispest
Belegondoltál már, hogy valójában más is ugyanolyan szerencsétlen, mint te? Vajon milyen lenne, ha a tengerparti fotók helyett arról posztolnánk, hogy megint ordibált velünk a főnök, úgyhogy fél órára elvonultunk sírni a mosdóba? Én imádnám...

6:45 Oroszi Kata - szörnyen érzi magát, itt: Kőbánya-Kispest, lepukkant albérlet

Ma éjjel csak háromszor ébredtem fel. Egyszer a szokásos WC-körre, egyszer a diákhiteles rémálmaim miatt, legvégül pedig a pasim hangos fesztiválokat megszégyenítő horkolására. A kotyogóst várja ki a halál, jó lesz a "háromazegyben" kávé is. Mindjárt elsírom magam, annyira fáradt vagyok. Na jó, irány a fürdő, le kell mosni gyorsan a tegnapi sminket, vagy legalább maira igazítani.

Útközben természetesen megtalálom a kislábujjammal a konyhapultot. Akkora b@zdmeg hagyja el két kövér könnycsepp közt a szám, hogy a szomszédban felsír a kisbaba. Nem baj, legalább ketten sírunk. Felnyomom a villanyt, látom, hogy a lábszáramon fésülni lehetne a szőrt. Akkor ma is hosszúnadrág-nap lesz.

12:15 Oroszi Kata - magányos, itt: Boráros tér, Sózzelmindentis Kft.

A főnökömnek minden héten újra kell tanulnia a visszaköszönés művészetét. Még szerencse, hogy az utolsó hónapomat töltöm ezen a retek helyen - drága tarifacsomagokat kell rásózni naiv öregasszonyokra és analfabétákra. Az egyik kolléga most írta be a közös chat-be, hogy ma már három ügyfelet is átb@szott. Igen, ezt konkrétan így pötyögte le. A dementorok jutnak eszembe a Harry Potterből, akik kiszívják az emberekből a jókedvet és a reményt - na, itt éhen halnának.

Ebédszünetben leülök az egyetlen itteni barátom, egy nulla önbizalommal rendelkező, 4 gyerekes anyuka mellé. Ahogy belépek a huszonéves főnöknőim a létező leglesajnálóbb nézéssel végigmérnek, majd elmosolyodnak. Istenem, add, hogy kibírjam még ezt a két hetet!

Forrás: Shutterstock

16:50 Oroszi Kata - fél, itt: Boráros tér

Két drogos utánam kiabál az aluljáróban, az anyámat szidják épp nagy erővel. Az egyik utánam indul, de szerencsére sánta és csak vonszolja magát. A négyes-hatoson csodák csodájára találok ülőhelyet - apró örömök az életben -, cserébe a szemben ülő 70 éves bácsi gyakorlatilag levetkőztet a tekintetével. Két "szimpatikus" tinédzser hordozható hangszórón üvöltet valami ócska magyar gengszterrepet. Jaj, de öreg vagyok én már ehhez!

17:42 Oroszi Kata éhes, itt: Kőbánya-Kispest, lepukkant albérlet

A párom nagyban GTA-zik, annyira benne van a hajszában, hogy leghamarabb egy fél óra múlva számíthatok puszira. A lyukas zoknija és a büdös pólója az íróasztalon. Bánatomban kinyitom a hűtőt, hát persze, hogy nem terem benne kaja, ez a varázslat csak kislánykoromban működött. A szomszédban a baba újból felsír - milyen kedves tőle, hogy sorsközösséget vállal velem, nagyon egy húron pendülünk.

21:33 Oroszi Kata csalódott, itt: Kőbánya-Kispest, lepukkant albérlet

Leborotváltam a jeti lábamat, felvettem a szexi hálóingemet a fürdőben, de már a zuhanyzó is visszaveri a kedvesem horkolását. Legalább a fogmosást hivatalosan is elsunnyoghatom. Sebaj, holnap péntek, ráadásul ellenőrzés lesz felsőbb körökből. Látni a főnökeimet, ahogy gyöngyöző homlokkal izzadnak az idegtől, ez minden pénzt megér. Azt hiszem, ma is értelmetlen Youtube videókat nézegetek éjfélig. Majd holnap reggel ráérek utálni magamat érte.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.