lány kibeszélő párkapcsolat ismerkedés
Manapság mindennél könnyebb ismerkedni, párt találni azonban baromi nehéz. Az a férfi a legkapósabb, aki jóképű és karizmatikus. És ezzel tisztában is van, hiszen a nők keresik a társaságát. Ő pedig csak kihasználja a lehetőségeket.

A nők általában ezekhez a vagány, menő pasikhoz vonzódnak, és észre sem veszik azokat a srácokat, akik szívüket-lelküket kitennék értük. Ezért van az, hogy sok nő szerint a férfiak csak kihasználják őket, a srácok meg azt látják, hogy a lányok ribancok. A lányok pedig nyilván versenyeznek ezekért a pasikért egymással, és egyre többet bevállalnak, csak övék legyen az alfahím.

Emellett a mai 18-26 éves lányok szerintem gyakran önbizalomhiányosak. Mindenhol a tökéletesség jön velük szembe - a reklámokban és a fiataloknak szóló sorozatokban is. Egyre többen csináltatnak szilikonmellet vagy töltetik fel a szájukat. Ilyenekkel van tele az Insta, pedig egy fiatal férfinak nem erre lenne igénye.

Sokan annyira elvesznek a külsőségekben, hogy a belsőre már nem is marad idejük. Nagyon ritka az, aki tényleg ismeri saját magát, és ehhez képest mégis gyorsan akarnak felnőtté válni. Pedig húszévesen nem élhetsz úgy, mint egy harminc éves nő - és nem is kell. Ennyi idősen egyszerűen nincs még olyan sok élettapasztalatuk - sem érzelmi, sem érettség téren. Ezt onnan látni, hogy egy váratlan, új helyzet sokkal nagyobb stresszt okoz, mint azt várná az ember.

Igaz a közhely, hogy a többség a külsőségekre hajt. Azt látni a közösségi médiában is, hogy fiatal lányok a világ körül kirándulgatnak és fürdőznek a luxusban. Csakhogy ezek a dolgok anyagilag nehezen elérhetőek, jellemzően apa-anya sem bankár, így társkereséskor a pénz lesz a fő szempont. Az a legvonzóbb, ha egy férfi tart már valahol az életben, és csak be kell szállni mellé a jóba. Ezek a csajok gyakran pont azért keresik a náluk idősebb, harmincas-negyvenes férfiak társaságát, mert azért sokkal egyszerűbb egy klímás autóval leruccanni a Balcsira, mint diákigazolvánnyal levonatozni másodosztályon.

Forrás: Shutterstock

A korosztályom többsége még szülőkkel él. Tapasztaltam már, hogy egy-egy leányzó pár randi után elképzelte magát a lakásomban. Egyszerűen vonzóbb lettem azáltal, hogy az otthonról kitörés lehetőségét is meglátták bennem.

Sűrűn járok bulizni, és inkább személyesen ismerkedem. Szerintem titkon a lányok is arra vágynak, hogy inkább élőben szólítsák le őket. Általában a harmadik összenézés a nyerő, akkor a tettek mezejére kell lépni. Gyakran fiatalabbnak néznek, és ezért nem vesznek komolyan. Amikor kiderül, hogy izgalmas melóm van, egyenruhás vagyok, és saját magamat tartom fenn, hirtelen egyből vonzó leszek. Pedig bárki számára megvalósítható az önállóság, ha megdolgozik érte.

Tinderezek is, de van egy csomó app, ami nem ismerkedésre való, mégis erre használják. Például a Snapchaten egy idő után eltűnnek a kapott képek, és ha a másik fél képernyőfotót készítene róla, akkor azt jelzi a küldőnek. Ez lett a pár másodperces szexizések melegágya, és a meztelen fotók egyfajta valutává váltak. A másik terep az Insta, ami szerencsére nemcsak önjelölt influenszerekkel van tele, hanem normális lányokkal is. Óvatosan belájkolok pár képet, és ha visszakedvel, akkor bekövetem. Ha ő is engem, akkor máris tudunk üzengetni.

A netes ismerkedés előnye, hogy több időd van gondolkozni a válaszon. Könnyebb egy lányt rábeszélni a randira, mint élőben, mert több eszköz áll rendelkezésre. Lehet régebbi, előnyös fotókat mutatni, vagy cuki kutyásat - az mindig nyerő. Ezt személyesen nehezebb eljátszani, nem veheted el random valakinek a kutyáját, ha nincs sajátod.

Én soha nem mentem arra első randin, hogy az ágyba vihessem a lányt, akármennyire csinos és szexi is volt. Először az embert akartam megismerni, plusz szerintem sokkal jobb tud lenni a szex, ha egymás fantáziáját húzzátok fel először. Azért megesett, hogy a türelmetlenebb lányok ráléptek a tettek mezejére és hát megkapták, amit akartak. De ettől függetlenül én is csak egy normális kapcsolatot keresek. Ebben a külsőségközpontú, kicsit felszínes és felgyorsult világban nem olyan egyszerű, de nem is lehetetlen.

(Joci, 25 éves)

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.