kapcsolat mackós pasi plus size boldogság
Sokfélék vagyunk - ez igaz a személyiségünkre, a testalkatunkra, a kapcsolatainkra egyaránt. Van azonban valami, ami mindannyiunknak fontos, ez pedig nem más, mint a harmónia és a boldogság.

Persze erősen szubjektív, hogy mit értünk boldogság alatt, de talán mégis feltételezhetjük, hogy az elégedettség érzése és a belső kiegyensúlyozottság az, amit a legtöbben boldogságként élünk meg.

Szakemberek szerint a pszichés jóllétünk 90%-a a magánéletünkből ered, a magánéletünknek pedig a párkapcsoltunk az egyik legfontosabb - ha nem a legfontosabb - eleme. Persze az, hogy mennyire vagyunk képesek egy jól működő kapcsolatot kialakítani, elsősorban önmagunkon múlik, de annak is nagy jelentősége van, hogy kivel vagyunk kapcsolatban.

Az ország első társkereső szolgáltatása, ami kifejezetten plus size nőknek és férfiaknak készült, nemrég felmérést végzett arról, hogy hogyan élték meg korábbi, telt nőkkel és férfiakkal való kapcsolataikat az oldal felhasználói. A több száz válaszadó közel hatvan százaléka élt már kapcsolatban plus size párral, a legtöbben nem is egy alkalommal.

Egy telt nővel jobb a szex?

A férfiak huszonnyolc százaléka a szexualitást emelte ki, tehát ezt élte meg a legjobbnak egy telt nővel. Emellett tíz-tíz százalékos eredményeket kapott a nagyobb harmónia, a több szeretet és a pozitív életszemlélet is. Érdekes, hogy a tesztet kitöltőknek csupán egyharmada ítélte meg úgy, hogy semmiben sem volt más a kapcsolata egy plus size hölggyel, mint más testalkatú partnerrel. Egyszóval úgy tűnik, hogy különleges hatással vannak a férfiakra a telt nők.

Forrás: Shutterstock

A mackós pasikból árad a harmónia?

A megkérdezett nők már másképp élték meg a telt férfiakkal való kapcsolataikat. Több, mint negyven százalékuk nyilatkozott úgy, hogy semmiben sem volt más a dolog, mint egy nem mackós pasi mellett. A szexet is csupán húsz százalék érezte jobbnak - majdnem tíz százalékkal kevesebb, mint a férfiak esetében.

A harmónia tekintetében viszont kétszer annyi nő érezte úgy, hogy többet kapott, a humor kapcsán pedig csupán két százalékkal több nő volt elégedett. A szeretetet illetően sajnos a férfiak rosszul teljesítettek: feleannyi nő - tehát alig öt százalék - érezte úgy, hogy több szeretetben volt része telt párjától, mint ahány férfi.

Mind a nők, mind a férfiak hetven százaléka szívesen élne újra kapcsolatban egy telt férfival vagy nővel. Annak kapcsán viszont, hogy mennyire érezték magukat boldogabbnak egy telt pár mellett, már jelentős eltérés mutatkozott. A férfiak alig harminc, míg a nők bő negyven százaléka boldogabb volt duci szerelme mellett. Úgy tűnik tehát, hogy a nőknek jobban passzol egy telt pár, mint a férfiaknak.

Utolsó kérdésként arra is kíváncsiak voltak az oldal üzemeltetői, hogy éreznek-e hátrányos megkülönböztetést telt emberként. Csak tizenkét százalék válaszolt nemmel. Annak kapcsán, hogy pontosan hol tapasztalnak hátrányt, a hétköznapok toronymagasan nyertek, a válaszok hatvan százaléka erre irányult. A ruházati boltok huszonegy százalékot kaptak, viszont egyetlenegy olyan válaszadó sem volt, aki a munkahelyére panaszkodott volna.

Persze ebből a kutatásból messzemenő következtetéseket még nem vonhatunk le, mindenesetre érdekes, hogy a boldogság kapcsán elégedettebbnek bizonyultak a nők. Bár az is lehet, hogy a nők általában könnyebben érik el, hogy jól érezzék magukat a bőrükben - függetlenül attól, hogy mit mutat a mérleg.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.