magazin kibeszélő kapcsolat élet férfivélemény
Amikor a szenvedélyes jelző párkapcsolati értelemben merül fel, a legtöbben azonnal a szexre gondolunk. Van, aki egyenesen a kicsapongással társítja, pedig közel sem helyes ez a kategorizálás.

Igenis jót tesz a kapcsolatnak, amikor a felek szenvedélyesek. Nemcsak az ágyban, hanem minden tekintetben. Vannak helyzetek az életben, amikor nincs idő a szenvedélyre, de ha a szenvedélymentes állapot állandósul, akkor ott már nagyon nagy a baj. Mert valljuk be: ki akar maga mellé egy sótlan, életunt párt? Akár férfi, akár nő az illető. Na ugye?

A szenvedélyes jelző egyáltalán nem pejoratív. Éppen ellenkezőleg. Ritka kincs az ilyen nő, akit illik megbecsülni. Jöjjenek hát az ismertetőjelei!

1. Ami a szívén, az a száján.

Hölgyeim! A férfi egyszerű, mint a faék. Szereti, ha megmondják neki az "őszintét". A szendeség is lehet vonzó, de hány kapcsolat megy tönkre azért, mert a felek arra várnak, hogy a másik kitalálja a gondolataikat? És hány kapcsolat el se kezdődik ugyanezért...

2. Tudja, mit akar.

Nem adja fel, hanem tűzön-vízen át eléri, amit eltervezett. Még akkor is, ha a férfi ezt nagyon nem akarja. Bár húzódozunk, de az igazság az, hogy egy ilyen nő kedvéért bármit megteszünk. Csak egy önbizalomhiányos férfi nem képes elviselni, ha a kedvesének önálló akarata van.

3. Nem fél kimutatni az érzelmeit.

Hiszti, szerelem, düh... Jaj annak, akire mindezt rászabadítja! Az indulatai megperzselnek. És ha egyszer megégetett a lángja, vagy rettegni kezdesz tőle, vagy örökre a melegsége után vágyakozol. Vagy mindkettő. Rengeteg érzelemmel fűti a kapcsolatot. Olykor annyira perzselőn, hogy az már fáj. De ha tudjuk, mivel kell táplálni a lángolását, akkor egy életen át is kitart.

Forrás: Shutterstock

4. Megéli a vágyait.

Nemcsak beszél róla és tervezget, hanem hajszolja az új tapasztalatokat. A megvalósításhoz pedig nem szorul rá másra sem anyagilag, sem máshogy. Eszébe sincs belefásulni a szürkeségbe, tesz róla, hogy az élete érdekes legyen. Előbb-utóbb minden egyes vágya megvalósul... Hogy mik ezek? Személye válogatja.

5. Nem pletykafészek.

Egyszerűen nincs ideje másokkal foglalkozni, amikor annyi dolga akad. Persze véleménye neki is van, de általában nem tör pálcát mások felett, hiszen ő sem feltétlenül szent. Tudja, hogy bárki hibázhat, ezért nem magas lóról tekint az emberekre.

6. Nem adja könnyen magát!

Bármennyire is úgy tűnik elsőre, a szenvedélyes nőt nem könnyű megkapni. Gyakrabban sütik rá a ribanc jelzőt azért, mert kikosarazta a kérőket, mint azért, mert minden viszonyba belemegy. Neki ugyanis nem felel meg bármilyen pasi. Ha valaki meg akarja hódítani, bizony oda kell tennie magát minden értelemben.

7. Kiismerhetetlen.

Nem azért, mert ezt látta a filmekben, és mert megjátssza... Hanem azért, mert hektikus és "őrült". Épp ettől olyan vonzó. Mi, férfiak, imádjuk, ha a nő még hosszú idő után is tud szolgálni valamilyen meglepetéssel. Egy szenvedélyes nőnél ebben nincs hiány - sőt, néha már túl sok is a meglepetésből...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.