párkapcsolat szakítás rossz tulajdonság férfivélemény
Egy kapcsolat sokféleképpen zátonyra futhat. De vannak bizonyos dolgok, amikkel tutira szétbarmolhatod az idillt. Szóval, ha nem szeretnéd, hogy kidobjanak - vagy épp ellenkezőleg, már nagyon szabadulnál -, de nem tudod, mit kellene tenned, akkor érdemes elolvasnod a következő sorokat.

1. A megcsalás

Azért kezdtem ezzel, mert nyilvánvaló. Kevés tündérmese szól arról, hogy a királyfi összejött a királylánnyal, aztán megfektette a húgait, nővéreit és még a gonosz mostohát is - persze csakis azért, hogy kedvesebb legyen... Egy félrelépés bármilyen kapcsolatot tönkretehet, vagy ha sikerül is megbocsátani, akkor is borzasztóan megtépázza a bizalmi hálótokat. Több esély van megnyerni az 5-ös lottót, mint rendbe hozni a kapcsolatot.

2. Ha jófiú vagy

Nem, nem azért, mert tényleg egy rendes srác vagy, akit mindig csak kihasználnak azok az átkozott nők. Hanem azért, mert sokan csak ezzel takaróznak, miután pofára estek. Ha normális vagy, érzelmileg nyitott, jól kommunikál, és képes vagy a kötődésre, az egyáltalán nem baj. Nem ezért fognak hanyatt-homlok menekülni tőled a nők. Hanem azért, ha egy igazi punci vagy. Hiszen nekik már van egy, mit kezdenének kettővel?

Ha nem ír vissza chaten 5 percen belül, és te ezért kérdőre vonod, majd elkezdesz duzzogni, az nem jófiúság. Ahogy az sem, hogy miután közli veled, hogy viselkedj éretten - te elbőgöd magad. Az is ciki, ha annyira el vagy olvadva tőle, hogy azonnal minden kívánságát teljesíteni akarod, a saját akaratod pedig szinte már nem létezik.

3. Ha rosszfiú vagy

Mert meggyőződésed, hogy a jófiúk nem kellenek senkinek (mert szarul definiáltad a fogalmat), és ezért te vad macsó leszel. Csakhogy bunkónak, flegmának, hűtlennek lenni, bármilyen módon bántalmazni, kihasználni a másikat, egészséges felnőttek között nem egy jó pont. Kevés nő írja bele a titkos naplójában teleszívecskézve, hogy "Egy bántalmazó kapcsolatot szeretnék egy rohadékkal." Ha mégis találnál egy ilyet, akkor menekülj!

Forrás: Shutterstock

4. Nem tudsz elszakadni anyucitól

A család fontos, ezt senki sem vonja kétségbe. Csak ha felnősz, akkor már nemcsak az a család létezik, amibe beleszülettél, hanem az is, amit te magad hozol létre. Vagy legalábbis erre kellene törekedned. Szóval, ha a 20 éves érettségi találkozóra is a szülői házból indulsz, és anyukád még rád is telefonál, hogy hazaérsz-e vacsira, akkor nem valószínű, hogy most majd sikerül megdönteni az osztály legjobb csaját.

Még akkor sem, ha azóta 15 kilót felszedett, és 3 vodkaszóda után még a sarki kocsmárossal is NAGYON kedves tudna lenni. Ha szereted a szüleidet, az egy tök pozitív dolog, de az, hogy önállótlan vagy, és mindenben az ő támogatásukra, véleményükre, megerősítésükre szorulsz, már egyáltalán nem az.

5. Felnőtt filmekből tanultál meg szexelni

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy csaj a valódi életben is kéjesen nyögdécsel - mi több, visítozik a gyönyörtől -, ha dupla bowline-csomóba kötöd a lábait a nyaka körül, és úgy esel neki, mint egyszeri parasztgyerek az útburkolat feltörésének? Ezzel próbálkozni kb. olyan, mint odasétálni egy oroszlánhoz, hogy "Szia Simba, apukád hogy van?"

A felnőtt filmekben a kamerának szexelnek - a feltolt ingerküszöbű, kangörcsös fasziknak akarnak megfelelni. Te meg a párodnál szeretnél jó lenni. Azt hiszem, ideális esetben ez a két halmaz sehol sem metszi egymást. Az, hogy a nőket bonyolultabb csúcsra juttatni, nem azt jelenti, hogy majd a 26. extrém szexpóz fog ebben segíteni.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.