Férfivélemény: Témák, melyekről egy férfi sem akar hallani az első randin

magazin kibeszélő randi párkapcsolat kapcsolat férfivélemény
Az első benyomás mindig kritikus. Szerencsés esetben egyből megvan a kémia kettőtök között, és nem kell különösebb erőfeszítést tenni azért, hogy pozitív benyomást keltsetek a másikban. Van azonban néhány olyan téma, ami könnyen vita vagy félreértés tárgya lehet, és ezért jobb elkerülni azokat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy soha, semmilyen körülmények között nem beszélhettek erről, azonban érdemes nem az első randira tartogatni az ilyen bombákat.

Az exek tabuk!

Az ember azt gondolná, hogy ez egy olyan alapszabály, amit mindenki tiszteletben tart, hiszen miért emlegetné fel bárki a múltbéli szerelmeit és csalódásait akkor, amikor épp egy új lehetőség előtt áll.

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor készülsz, kicsíped magadat egy randira, majd ezt követően szomorú, gyűlölködő, vagy igazából bármilyen anekdotát kell hallgatnod arról, hogy a randipartnered volt párja hogyan viselkedett, milyen hibákat ejtett vagy épp miben volt utolérhetetlen.

A közös jövő minden részlete

Fontos, hogy közös nevezőn legyetek a jövőt illetően, de egy első találka elég, ha odáig terjed, hogy mindketten komoly kapcsolatot kerestek-e.

A jövendőbeli gyermekeitek számát, nemét és nevét, valamint azt, hogy hány háziállatot fogtok tartani és milyen álomlakásban éltek majd, talán jobb egy kicsit későbbre tartogatni, amikor már sínen vannak a dolgaitok.

Önértékelési problémák

A legtöbb embernek akad valamilyen problémája önmagával, ez tagadhatatlan. Erről azonban nem kell kiselőadást tartani a randipartnerednek, hiszen nem arról szól a találkozó, te mit nem szeretsz magadban, hanem arról, hogy mi olyat fedeztek fel a másikban, ami miatt még jobban meg akarjátok ismerni egymást.

Forrás: Shutterstock

Koncentrálj a másikra és hagyd, hogy ő döntse el, mi az, ami tetszik neki és mi az, ami nem.

Munkahelyi kiégés és a piszkos anyagiak

A munka fáradalmai és az anyagi problémák sokak vállát nyomják, ezeket a fontos témákat azonban jobb nem az első randikra tartogatni. A randinak az ismerkedésről kell szólnia, és bár fontos része mindannyiunk életének a hivatás, ha másról sem beszélsz csak a munkádról, akkor könnyen azt a benyomást kelted, hogy semmi másról nem szól az életed.

Az anyagi problémák ugyancsak kerülendők, hiszen sokak számára tabu a pénzről társalogni, így ennek egyáltalán nincs helye egy első randin.

A számodra tökéletes férfi receptje

Társkeresőkön nem nehéz belefutni olyan leírásokba, ahol konkrét kritériumrendszert állítanak fel emberek arra vonatkozóan, milyen párt képzelnek ideálisnak maguk mellé. Ennél csak az kiábrándítóbb, amikor személyesen állítanak szembe az elvárásokkal, mint valami furcsa bevásárlólistával. A randi lényege, hogy kicsit jobban megismerjétek egymást és eldöntsétek eléggé szimpatikus-e a másik ahhoz, hogy több is legyen köztetek.

Ehhez azonban éppen elég az is, ha a saját ítélőképességedre hagyatkozol, nem pedig megszállott módjára, nyíltan végigkérdezed, meg vannak-e a randipartneredben azok a kvalitások, melyeket te fontosnak tartasz.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.