szerelem kibeszélő találkozás magazin párkapcsolat társkeresés Noszvai Anna
Gyerekkoromban gyakran gondolkoztam azon, hogy micsoda óriási csoda, szerencse az, mikor két ember egy időben, és legalább ugyanannyira szereti egymást. Egy jobb pillanatban mindketten összeszedik a bátorságukat, megcsókolják egymást, majd az egész lényük egy teljesen új szintre emelkedik.

Azután más lesz számukra sétálni, villamosozni, aludni, olvasni, élni. Teljes kerületeket, városokat, zenéket rendelnek egymáshoz, néha pedig finoman elnevetik magukat napközben - talán még egy időben is.

Forrás: Shutterstock

Ezzel a mesés ötlettel ellentétben sajnos a szokásos valóság áll: a "majdnem Igazi" valósága.

A "majdnem Igazi" magassága a középtermetűtől a tőlünk egy fejjel magasabbig terjed. Ápolt megjelenése, rendezett fogai és - bizonyos elemeiben - javításra szoruló ruhatára van.
Megfelelő középiskolában és egy egész jó egyetemen végzett.

Mérsékelten kultúrakedvelő, időnként elolvas egy-egy filmkritikát, bár szíve mélyén a szuperhősös filmekre bukik. Korlátoltan ínyenc, szombat esténként előnyben részesíti a kézműves söröket, mindettől különlegesnek érezve magát. Haverjaival felszínes viszonyt ápol, nyaranként szerveznek egy közös kiruccanást. Mondjuk, ilyenkor szívesebben száll meg Airbnb-ben, mint hotelben, mert szerinte így jobban átjön a város hangulata.

Ez az egész eddig nem is olyan rossz, hiszen egy kis segítséggel könnyen kicsinosítható. Felújíthatjuk a ruhatárát, megpróbálhatjuk színházba vinni, és időnként házi készítésű ázsiai vacsorával várjuk.

Szeret beszélni, és nagyon szereti, mikor az erősen szeles Balaton-parton mosolyogva egyetértünk vele. Ha kellően lazák vagyunk, társaságában kellemesen bujkálhatunk az "egyet nem értésben". Megbízhatósága változékony, bár szívesen segít nekünk, ha bútorok összeszereléséről van szó. Érzelmi témákban már sajnos nem ilyen talpraesett.

Forrás: Shutterstock

A "majdnem Igazi" meglehetősen gyáva, így nagyon ritkán kér bocsánatot, amit mindig félszegen, egy újabb sértéssel intéz. Néha étterembe visz minket - amolyan kárpótlásféleképpen. Összenevet a pincérrel, majd a második legolcsóbb borból kér egy üveggel. A rendelés leadása után megsimogatja a kézfejünket, és elereszt egy egészen sármos mosolyt. Szexuális magatartása - hosszú távon különösen - kiábrándító.

Megszeretjük, ám szépen, lassan sajnálni kezdjük - a rá áldozott időnket. Még véletlenül sem őt! Törekszünk emberünkön keresztül a dolgok jó oldalát látni, és erősen hinni abban, hogyha a részünkről megvan az elköteleződés, akkor egyszer ő is "éppen megfelelővé" válik.

A nagy igyekezetben sajnos megfeledkezünk arról, hogy bizonyos emberek direkt töltik félig a poharukat. Se többet, se kevesebbet fogyasztva egy fél pohár víznél. Vagy kézműves sörnél.

Megbolondulhatunk, összetörhetünk, sírhatunk a kedvenc kávézónkban, de ő akkor sem fog érzékenyebbé, különlegesebbé, jobbá válni. Mindez pedig egyáltalán nem nekünk szól.
Ő számunkra sosem lesz az igazi Igazi...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.