szex kibeszélő szerelem magazin párkapcsolat kémia
Szerda van. Ma két hete, hogy nem bújt ágyba a párjával. Ma már biztosan meg fogja jegyezni, hogy mennyi idő eltelt az utolsó együttlét óta. Beleborzong, ha arra gondol, hogy hozzá ér és puszilgatja... Hónapok óta azt érzi, hogy nem kívánja a férfi

Hat éve alkotnak egy párt. Szerelem volt első pillantásra. Egy szórakozóhelyen futottak egymásba. A nő a barátnőivel iszogatott, a férfi pedig egy barátját kísérte el, akivel éppen akkor szakított a párja. A pultnál találkozott először a tekintetük és rögtön érezték, hogy izzik köztük a levegő. A kémia az első pillanattól kezdve működött közöttük, a szexuális együttléteik frenetikus voltak. Az első egy-két évben napi több alkalommal is ágyba bújtak. Olyannyira kívánták egymást, hogy még a munkából is hajlandóak voltak hazarohanni, hogy ebédidőben egymáséi legyenek.

Minden csodás volt kettejük között, egészen az idei évig. A nő úgy érezte, hogy bedarálják a hétköznapok, nem csak őt, hanem a kapcsolatát is. Enyhült a szenvedély, ami persze természetes folyamat, de sokszor vágyott egyedüllétre és úgy érezte, néha zavarja a párja jelenléte. A férfi sokat dolgozott, korán reggel elment és általában késő este ért csak haza. Ilyenkor már nem volt ereje mély beszélgetésekbe merülni a nővel, egy nagy alvásra és csendre vágyott. Hétvégén igyekeztek mindent bepótolni, de a nő úgy érezte, valami elszakadt benne. A kevés együtt töltött idő ellenére a szex évek múltán is fontos volt közöttük. De az elmúlt időszakban inkább a gyorsan essünk túl rajta jellemezte az együttléteket. A férfi nem érezte, hogy baj lenne, hiszen egy húzós, munkával teli időszak kellős közepén jártak, a nőben viszont nagy törést okozott a kommunikáció, a testiség, az érzékiség hiánya.

Szex közben többször is azt érezte, hogy nem akarja, nem kívánja a férfit, nem érzi azt a tüzet, amit régen. Azon kapta magát, hogy feszült azokon a napokon, amikor már lehet közöttük valami. Orgazmusa is csak akkor volt, mikor délutánonként magát elégítette ki. A férfit nem kívánta, volt, hogy undorodott tőle és alig várta, hogy végre elélvezzen és békén hagyja. Eleinte próbálta maga elől is elrejteni ezeket az érzéseket, de nem múltak el, inkább erősödtek. Úgy tűnt, a férfi ebből semmit nem vett észre, ami egy idő után frusztrálta a nőt.

Forrás: Shutterstock

A nő mostanra eljutott odáig, hogy egyáltalán nem akart a férfival ágyba bújni. Nem akarta magát olyanra rákényszeríteni, amitől egyenesen kirázza a hideg. Ma szerda van, a férfi elment tusolni, a nő tudta, hogy a férfi ma tuti szexet akar. A nő az ágyban olvasott, mikor a férfi odafeküdt mellé és elkezdte csókolgatni a vállát, majd benyúlt a köntöse alá. A nő egy ideig tűrte, majd ellökte a kezét és minden gondolkodás nélkül a férfi fejéhez vágta:

"Hagyjál már békén, nem veszed észre, hogy rohadtul nem kívánlak?"

A férfi egy pillanatra megtorpant, majd magára húzta a takarót, lekapcsolta a villanyt és elfordult. Néhány perc múlva már édesdeden pihent. A nő egy pillanatig fel sem fogta azt, hogy mi hagyta el a száját. Ezután dermedten ült az ágyon és szinte levegőt is alig mert venni. Egy percet sem aludt akkor éjszaka, végig azon járt az esze, mi lehet vele a gond. Ő szereti a férfit, tényleg szereti, de a kémia valahogy megtört kettejük között. A férfi reakciója meglepte a nőt, megijedt és úgy érezte, sokkal nagyobb a gond, mint azt ő sejtette. A történetük hamarosan a végéhez ér... Amikor ez tudatosult a nőben, megijedt és sírva hívta a férjét: szereti és azt szeretné, hogy minden rendbe jöjjön közöttük.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.