szerelem kibeszélő párhuzamos kapcsolat párkapcsolat poliamoria kapcsolat
Lili hitetlenkedve fogta a fejét. Évek óta egyedül élt, nagy ívben elkerülte a szerelem, erre most két pasi is megjelent az életében és fogalma sem volt arról, melyiket válassza. Ádám elképesztően vonzó volt, szinte azonnal egymásra kattantak, míg Gergő mindig megnevettette és százszázalékosan önmaga lehetett mellette.

Péntek este volt, Lilinek egyáltalán nem volt kedve kimozdulni, de gyorsan figyelmeztette magát arra, hogy ha állandóan otthon ül a macskájával, akkor bizony nem sok esélye van összefutni az igazival. Felvett egy csinos ruhát, szolid sminket dobott magára, vett egy nagy levegőt és elindult az ismerkedős buliba. Nem sok reményt fűzött a dologhoz, ugyanakkor megnyugtatta, hogy legalább próbálkozik. A netes társkeresőkről már rég lejelentkezett, ez neki valamiért sosem működött, így nem maradt más, mint a személyes ismerkedés. Több programot is kipróbált már, volt rapid randin, társkereső főzőtanfolyamon, ismerkedős túrákon, de a szerelem még mindig váratott magára.

Mivel pénteken amúgy sem szívesen ült otthon, ezért úgy döntött, hogy kipróbál egy társkereső bulit is, legrosszabb esetben táncol egyet, aztán időben hazaindul és megnéz még egy Netflix sorozatot. Amikor odaért, már egész sokan voltak és felfedezett pár ismerős arcot is. Odament a bárpulthoz, hogy igyon egy koktélt, amikor egy kék szempárral találta magát szembe. A srác rámosolygott, majd ment tovább. Az este folyamán aztán többször is összefutottak, de nem történt semmi. Lili megunta a várakozást, késő is volt, úgy döntött, itt az ideje távozni. Már épp indulófélben volt, amikor Ádám odalépett hozzá, hogy elkérje a telefonszámát.

Szinte áramütésként érte, ahogy a férfi megérintette a karját, minden kétséget kizárólag nagyon erős volt közöttük a kémia.

Forrás: Shutterstock

Lili teljesen feldobva indult haza, végre találkozott egy szexi és vonzó pasival, akivel kölcsönös volt a rokonszenv. Még másnap is fülig ért a szája, amikor a táncórájára indult. Pár hete kezdett el salsát tanulni és nagyon élvezte, bár még csak pár alaplépést ismert. Amikor belépett a terembe, megpillantott egy srácot, akit eddig még nem látott az órákon. Kellemes kisugárzása volt, mindenkire mosolygott és mindenkihez volt egy kedves szava. Nagyon jó volt vele táncolni, ráadásul az is kiderült, hogy nagyon jó a humora. Bár nem volt feltétlenül az esete, mégis felkeltette Lili érdeklődését, és már nagyon várta a következő órát.

Közben Ádám is kereste és megbeszéltek egy első randevút. Amint meglátta őt, rögtön a bűvkörébe került, amikor vele volt, úgy érezte, hogy teljesen megszűnik körülötte a világ. Ugyanakkor várta a következő táncot is, hogy találkozhasson Gergővel.

Amikor a srác közelében volt, mindig mosolygott, úgy érezte, előtte nem kell megjátszania magát, önmaga lehet, ami nagyon felszabadító érzés volt. Ráadásul ő is elkezdett udvarolni Lilinek, így vele is megbeszéltek egy találkozót.

Pár hét elteltével Lili már teljesen össze volt zavarodva. Mindkét férfi nagyon tetszett neki, de mindkettő másért. Ádámhoz inkább szexuálisan vonzódott, míg Gergőhöz inkább lelki síkon. Miért van az, hogy egyszerre érkeztek meg az életébe? Bárcsak össze lehetne gyúrni őket... Most hogy döntsön közöttük? Soha nem volt stílusa a párhuzamos randizás, de most nem volt jobb ötlete. Szerette volna húzni az időt, hogy megismerhesse őket, jó döntést szeretett volna hozni, ugyanakkor baromi rosszul érezte magát amiatt, amiért nem volt őszinte.

Egy szombat estén épp Ádámmal vacsoráztak, amikor egy vidám társaság lépett be az étterembe Gergővel az élen. Lili legszívesebben a föld alá süllyedt volna. A srác nem csinált jelenetet, úgy tett, mintha észre sem vette volna őket, odasúgott valamit a barátainak, majd sietősen távozott. Az volt az a pillanat, amikor Lili rájött, ki az, akit nem szeretne elveszíteni. Hebegett-habogott, majd felpattant és Gergő után rohant. Ádám csak akkor értette meg, hogy mi történik, amikor Lili után sietett és az étteremtől nem messze meglátta a veszekedő párt.

Aznap este Lili két férfit veszített el egyszerre. Hiába kért milliószor bocsánatot, hiába magyarázkodott, Gergő nem tudott neki megbocsátani. Nem tudott dönteni, így az élet döntött helyette.

Nyitókép: Shutterstock

Volt már párhuzamos kapcsolatod?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.