szerelem kibeszélő szenvedés vágyódás
A csajok moziba cipelnek, hogy eltereljék a figyelmemet, de hiába választják a legbárgyúbb vígjátékot, a vásznon villogó filmkockák helyett csak téged látlak - és rögtön találok egy mellékszereplőt, akinek a szeme a tiédre emlékeztet.

Elhomályosult tekintettel tömöm magamba a popcornt, vedelem a kólát, és vigyort kényszerítek az arcomra, mikor valamelyik barátnőm aggódva rám tekint.

Futással próbálom kiütni az agyam. Szexi sportcuccban rovom a kilométereket, fülemben vidám zene harsog. Élvezhetném a mozgást, a ritmust, a táj szépségét - ehelyett önkínzó módon arról képzelgek, hogy milyen lenne, ha itt lennél. Megdicsérnél, milyen ügyes vagyok. Izzadt testemet a pulóveredbe burkolnád, aztán hazamennénk, együtt zuhanyoznánk, és szeretkeznénk...

Randizni megyek. Mással, nem veled, hiszen te nem hívsz... Elhatározom, hogy beleszeretek az új srácba - belőled pedig jól kiábrándulok, ki én! Kényszerítem magam, hogy álmodozzam a másikról, elképzelem vele a szexet. Örvendezek, milyen jó tervet eszeltem ki - egészen a randiig. Mert ott csak ülök kukán, és gondolatban hozzád hasonlítgatom szegényt...

Új hobbiba fogok, hogy elfelejtselek: a társastáncot választom. Mivel utálsz táncolni, így ott tutira nem találkozhatunk. De már az első alkalommal beléd futok az épület előtt - kiderül, hogy ide jársz franciát tanulni. Felejtés helyett sóvárogva várom a tánc órákat, és indulás előtt minimum két órát ruhaválogatással töltök.

Forrás: Shutterstock

Listát írok a rossz tulajdonságaidról, hátha kiábrándulok belőled. De a tárgyilagosság kedvéért először feljegyzem a jókat: szexi vagy, kedves, közvetlen, szórakoztató és humoros... A rosszakat majd holnap veszem sorra. Vagy holnapután. Vagy soha. Miért kell ennyire tökéletesnek lenned?!

Eltervezem, hogy új életet kezdek: beállok önkéntesnek az ENSZ-hez, hogy emberek ezreit segítsem egy afrikai országban. Évek múlva térek csak haza, napbarnított bőrrel, szőkén, téged pedig magával ragad a lényemet körülölelő idegenség, és menthetetlenül belém szeretsz. Visszautazol velem Afrikába, ahol romantikus módon, a sztyeppe közepén tartjuk az esküvőnket.

Vagy nem megyek sehová, maradok, és próbálom túlélni, hogy rád vágyom.Fájón, ostobán, szívszaggatóan... El fog ez múlni valaha?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.