magazin Tinder kibeszélő
Az online társkeresés elején mindannyian ugyanazokkal a kihívásokkal küzdünk meg: milyen fotót töltsünk fel magunkról, mennyi információt osszunk meg nyilvánosan, vagy hogyan kezdjünk bele egy beszélgetésbe. Összegyűjtöttük a leghasznosabb tudnivalókat, hogy a párkeresés sikeres és gördülékeny legyen számodra!

Nézzük, mik azok a szempontok, amelyek mentén érdemes használni a legnépszerűbb randiappot.

Milyen fotót érdemes feltölteni?

A férfiak szeretik, ha a feltöltött fotóid mesélnek rólad. Szeretnének minél többet megtudni, mert ha csak olyan képeket mutatsz, amelyeken pózolsz, és nem történik veled semmi, abból nem fognak tudni beszélgetést kezdeményezni. Mutasd meg, mivel foglalkozol, mik a hobbijaid, és mi az, amit szenvedélyesen szeretsz csinálni a szabadidődben.

Tölts fel minimum 3-4 fotót magadról, és legyen közöttük olyan, amelyik kiemeli a szépségedet és egy olyan, amelyiken a pasik tetőtől talpig láthatnak. Azért fontos számukra, hogy egész alakos fotót is lássanak, mert már mindannyiukkal megesett, amikor nem az érkezett a Tinder-randira, akit a képek alapján vártak. Imádják a mosolygós, vidám, nevetős szelfiket is, ám, ha nincs meg a „digitális kémia", akkor így is, úgy is balra fognak húzni.

Bemutatkozó rész: mit és mennyit kell írni?

A pasiknak sokkal fontosabb a bemutatkozó leírás, mint azt gondolnád. Úgy állnak hozzá, hogy ha már az elején nem tudsz röviden írni magadról, akkor miről beszélgessen veled később? Érdemes alkalmazni a Tinder-matricákat, és arra használni azokat, hogy minél több információt megossz magadról. Fontos, hogy adj meg néhány kiindulópontot, például: mivel foglalkozol, milyen iskolát végeztél, mi a horoszkópod, dohányzol-e, de azt is megoszthatod, melyik a kedvenc versed, zeneszámod vagy könyved. Lehet, hogy nem vagy elég magabiztos a külsődet illetően, de ha frappáns és humoros a bemutatkozó szöveged, akkor a legtöbb férfi garantáltan jobbra fog húzni téged.

Forrás: Shutterstock

Hogyan kezdjünk el beszélgetni?

A csajok szerint egyértelműen a férfinak kell kezdeményezni a beszélgetést, azonban a pasik erről sokkal lazábban gondolkodnak. Mivel nem a lovagkorban élünk, szerintük a hölgyek is nyugodtan nyithatnak feléjük, nincs ebben semmi elítélendő. A legegyszerűbb az lenne, ha két ember, miután párba álltak, automatikusan üzennének egymásnak, de sokan inkább a játszmázást választják. A pasikban így jogosan merül fel a kérdés, hogy miért ne lehetne írni a másik félnek, ha már mindketten jobbra húzták egymást?!

Kezdetben érdemes felületesen kezelni a beszélgetéseket, és csak finoman kíváncsiskodni, mert bárki számára ijesztő, ha a másik rázúdítja az életét. A pasik nem szeretik azokat a lányokat, akikkel interjúzniuk kell, és csak válaszolnak, de nem érdeklődnek kölcsönösen irántuk. A legtöbbjüknek felüdülés, ha valaki olyannal állnak párba, akivel eszmecserét is folytathatnak. Arra viszont érdemes figyelni, hogy bőven maradjon téma a személyes találkozóra is. Mindenképpen legyen gyanús, ha egy hét után sem kezdeményezi, hogy személyesen is megismerkedjetek.

Összességében: így állj hozzá a Tinderhez!

A legfontosabb: ne legyenek elvárásaid! Hiába nevettetett meg a pasi, akkor sem lehet erre érzelmeket alapozni. Amíg nem találkozol a másik féllel szemtől szemben, addig nem érdemes többet belelátni egy friss ismeretségbe.

Online hiába voltak szuper beszélgetéseitek, lehet, hogy a másik fél alapvetően zavarban lesz, vagy a kémia egyáltalán nem fog köztetek működni. Ha eleve érzelmeket társítasz a randipartneredhez, akkor jóval csalódottabb leszel és könnyedén sérülhet az önérzeted is. Ne agyald túl a dolgot, csak élvezd a találkozót, és hagyd, hogy a kapcsolatotok magától alakuljon.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.