magazin kibeszélő változás párkapcsolat ismerkedés
Nem vagyok könnyű eset, pontosan tudom, hiszen sosem voltam az. Pár éve még nem volt gondom a csajozással, mindig megkaptam, akit akartam. Aztán megláttam őt, és csakis arra tudtam gondolni, hogy bárcsak ő lenne a gyermekeim anyja. Tőlem egy ilyen kijelentés? Ez maga volt a pálfordulás.

Az utóbbi két évben több szerelmi csalódást és sikertelen randevúk tucatját tudhatom magaménak. Sőt, az egyik volt barátnőm máig gondoskodik arról, hogy a közös ismerőseink a lehető legrosszabb véleménnyel legyenek rólam. Kicsit úgy érzem, hogy belefáradtam a nehézségekbe. Már nem tudtam azzal a tisztelettel bánni a nőkkel, ahogy régen tettem. Nem ment.

Épp amikor a kilátástalanságom tetőzni látszott, megláttam Imolát. Ő volt az új kolléganő, és ahogy megláttam, azt éreztem, hogy egészen eddig rá vártam. Olyan káprázatos volt, egyszerűen nem tudtam betelni vele! Hosszú szőke haját kiengedte, a pillantása igéző volt, az alakja pedig egyszerűen tökéletes. Ilyen gyönyörű nőt soha életemben nem láttam.

Tisztában voltam azzal, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban, és azzal is, hogy bizonyosan nagyon különbözünk. Azonban belehaltam volna, ha nem lépek, és csak a „mi lett volna ha" marad bennem.

Az egymás iránti szimpátia kölcsönös volt, és beszélgetni kezdtünk. Reggel ébredés után, munka közben, de aludni is csak akkor mentem el, ha már ő is pihent. Tagadhatatlanul szerelmes lettem. Képtelen voltam elhinni, hogy egy ilyen bámulatos nőt érdekelhet egy olyan férfi, mint én. Olyan témákban is érdeklődött, ami végtelenül messze állt tőle, mint a kígyóetetés, esti stream partik, vagy a póktartás... Őszintén, régen éreztem így, sőt, talán még sosem.

Aztán összeszedtem minden bátorságomat, és két hét után elhívtam randizni. Szinte borítékolható volt, hogy elutasítást kapok, azonban a válasza még így is meglepett. Azt mondta, hogy azért nem akar munkán kívül találkozni velem, mert nem szeretne cégen belül kapcsolatot. Végül beletörődtem, mert a felém való nyitottsága változatlan maradt. Nagyjából egy hét múlva ismét megpróbáltam, de akkor is visszautasítást kaptam. Már egy hónapja dolgoztunk együtt, amikor kitaláltuk a többi munkatársunkkal, hogy elmegyünk bulizni, és amikor elhívtam őt is, mosollyal az arcán igent mondott.

Forrás: Shutterstock

A buli elképesztően jó volt. A srácok jól tudták, hogy aznap este közelebb akarok kerülni Imolához, úgyhogy mindent megtettek, hogy segítsenek nekem. Úriemberhez méltóan én is mindent bedobtam, de ezúttal sem történt semmi. Ez akkora nyomást helyezett rám, hogy kezdtem ott tartani, hogy inkább hazamegyek, és hagyom az egészet. Közben láttam, hogy beszélget a kollégákkal, és láttam, hogy a csajok próbálják megpuhítani őt. Kitti épp a mosdóból jött vissza, amikor elkaptam, és ő elmondott mindent, amit megtudott. Kiborultam.

Kitti bevallotta, hogy a legnagyobb ok, amiért Imola nem akar velem járni, hogy összességében más típusú férfira vágyik. Olyanra, akinek más az életvitele, a mentalitása, de az edzettsége is. Imola is érzi, hogy a kémia működik közöttünk, de nem szeretne megváltoztatni sem. Én az alkohol hatására csak az előzőekre fókuszáltam, és elkezdtem azt kiabálni, hogy: nem fogok egyetlen nő miatt sem megváltozni!

Ha nem kellek neki úgy, ahogy vagyok, akkor hagyjuk az egészet! Elképesztően fájt, mert annál büszkébb vagyok, mint hogy egy nő miatt kiforduljak magamból. Akkor fogok megváltozni, ha majd én akarok, és nem más miatt.

Azonban, az együtt töltött este megtette a hatását. Átmentünk egy szórakozóhelyre, ahol tánc közben elcsattant az első csók. Varázslatos volt. Hazafele, a hajnali fényekben sokat beszélgettünk, és Imola őszintén bevallotta az érzéseit. Azt is elmondta, hogy beszéltek Kittivel, és úgy érzi, elhamarkodottan ítélte meg a helyzetet, sőt, már aznap megbeszéltük az első randevú helyét és időpontját. Mérhetetlenül boldog vagyok, mert azóta is együtt vagyunk.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.