szerelem párkapcsolat szerető
Rossz hírrel jövök. Nem akarok jó kislány lenni. Nem akarok kiszámítható és unalmas lenni, mint egy sarokban álló szobanövény. Egy olyan nő, aki ugrik minden csettintésedre, és pulikutyaként lohol a nyomodban. Nem csak nem akarok, nem is tudnék az lenni...

Magabiztos - mondhatnád -, számító nő vagyok. Aki azt hazudja neked, hogy te vagy a legjobb. Tudod, miért teszem ezt? Hogy elégedett légy, és én is kielégüljek. Mert elégedettséggel tölt el, ha érzem, hogy hatással vagyok rád, és elhiszed nekem, hogy te vagy a legjobb szerető. Egy olyan férfi, akitől felgyullad a lepedő, mikor a nyakába pakolom a lábam, akivel Bermuda-háromszöget égetünk a matracba, és elveszünk benne.

Te pedig erősen melózol azon, hogy elhitesd velem: jobbat nem is kaphatnék. Nem vonaglok előtted bugyiban, nem lejtek öltáncot, sőt, whisky-t sem locsolhatsz a hasamra - mégsem szabadulsz. Tudod, hogy miért? Mert képes vagyok ezek nélkül is Jónő lenni.

5 női szeretőtípus, aki nem is akarnak kilépni ebből a szerepből

Olyan, akit magadnak akarnál, mert én színesítem meg az életed - akkor is, ha van párod. Magamhoz vonzalak, titkos találkozóink mézet csepegtetnek a hétköznapi életedbe. Abba az életbe, ami nekem nem kéne - akkor sem, ha független lennél, és felkínálnád.

  • Nem akarok az a nő lenni az életedben, aki esténként kinyúlt melegítőben, kakaóval kucorodik melléd a kanapéra.
  • Nem akarok számodra az a nő lenni, aki leviszi a kutyát sétálni, vagy akit láthatsz lázasan, betegen fetrengeni.
  • Nem akarok sört vinni neked a meccsnézéshez, és nem akarok én lenni az a nő, aki rúzsnyomokat keres az inged nyakán mosásnál.

Nem akarok több lenni neked, mint ami most vagyok. Inkább élvezem a kivételezést, azt, hogy csak ritkán vagyok a tiéd. Nem vágyom veled közös nyaralásra, és nem akarok mindenáron mirtuszt a fejemre. Féltem a függetlenségem, a szabadságom, amit úgy érzem, más mellett nem élhetnék meg.

Forrás: Shutterstock

Élvezem, hogy az vagyok, aki illúzióba ringathat, akitől tetőtől talpig férfinak érzed magad. Mellettem az lehetsz, akinek látni akarod magad - amit a hétköznapokban nem engedhetsz meg magadnak, mert bizony az fárasztó lenne. Én viszont a tejnek a fölét akarom, és nem a savóját. Mert nekem így jó...

Azt mutatod, nem szeretsz, és úgy teszel, mintha csak örömforrás volnék - de nekem ez nem fáj. Még élvezem, hogy azt hiszed, használhatsz, pedig valójában tudom, hogy szerelmes vagy, csak még magad előtt is titkolod: izgat a függetlenségem, az öntörvényűségem, a betörhetetlenségem.

Élvezed, hogy nem kell félned tőlem, sem attól, hogy egy telefonhívással semmissé teszem a szépen felépített álomvilágodat. Nem az minden vágyam, hogy gyűrű kerüljön az ujjamra általad, és nem fogok aggódni azon sem, hogy vajon ápolsz-e, gondoskodsz-e majd rólam, ha megöregszem.

Hidd el, neked sem kellene egy ilyen nő. Olyan vagyok, mint egy zsiráf: szép, ritka példány, de otthon nem tudnál mit kezdeni velem. Nem vállalom a szürkeséget, a mindennapok taposómalmát. Ti, férfiak megtanítottak arra - sok csalódáson keresztül -, hogy nem érdemes kockáztatni. Az egyetlen biztos pont az életemben én vagyok.

Kötelezettségek nélkül hajolok rád, túrok a hajadba, és harapom a szád. Nem én leszek, aki
mellett egyszer arra ébredsz, hogy nem vagy boldog. Mert tőlem csak a jót kapod. És azért ragaszkodsz hozzám, mert tőlem nem kell menekülnöd. Nem akarom azt érezni, hogy egy nap már nem szeretsz. Így hát markold csak meg a hajam, míg engedem! Míg nekem is jó, míg úgy gondolom, helyed van nálam kis időre.

Szeretőnek lenni vajon elítélendő dolog?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.