magazin kibeszélő barátnők párkapcsolat pasi ismerkedés
Sokszor hallom azt másoktól, hogy tudod, Éva az a tipikus nő, vagy tudod, Noémi egyáltalán nem az a tipikus csaj!

Vajon mi kettejük közt a különbség, mi az egyikük titka, amire a másik még nem jött rá és fordítva? Míg az egyikükre azt mondják, hogy ő tipikus nő, a másikukra azt, hogy nem. Miért van ez?

Az egyik nagyon kedves barátnőm, Noémi, közel áll hozzám. Ő például nem az a tipikusnak mondott nő, aki folyton magassarkút hord, vagy talpig sminkben van, és valóban sokat foglalkozik magával. Ő a szöges ellentettje ennek. Noémi egy laza hétköznapi nő, aki nem nádszálvékony, nem tölti minden idejét a kondieremben és nem is jár havonta kozmetikushoz, vagy körmöshöz. Ő az a típusú nő, aki reggel nem fecsérli az idejét sminkelésre, helyette inkább elfogyasztja a reggelijét. Esze ágában sincs magassarkúban kínozni magát, talán még sosem láttam őt magas sarkakon tipegni. Mégis mindig, amikor férfitársaságban vagyunk, Noémi az, aki végül a társaság középpontjába kerül és a férfiak szinte a tenyeréből esznek.

Forrás: Shutterstock

A két barátnőm teljesen különbözik egymástól, és miközben Éva egy finom, lágy nő, addig Noémi egy nagyon vagány csaj. Miközben ők éppen csacsognak egymással, próbálom megfigyelni minden egyes apró rezdüléseüket. Éva nagyon légies, lágy mozdulatokkal veszi kézbe a kávéscsészéjét, eközben Noémi nem gondolkodik, szinte azonnal magához ragadja a poharát. Már ebben is annyira különböznek, hiszen miközben Éva minden egyes mozdulata finom nőiességre vall, minden egyes rezdülése gondosan átgondolt, eközben Noémi ösztönösen cselekszik. A két barátnőm nagyon különbözik egymástól, hiszen olyanok, mint a tűz és a víz, mégis jól kijönnek egymással. Éva és Noémi gyerekkori barátnők, én csak sokkal később csatlakoztam hozzájuk. Noémi szinte azonnal képes az ujja köré csavarni a férfiakat, nagydumás csaj, és a pasik imádják benne, hogy ilyen. Sose rejti véka alá a véleményét, és talán ez az, ami az ellenkező nem tetszését elnyeri. A férfiak ugyanis szeretik azokat a nőket, akik nem félnek kimondani az állásfoglalásukat. Éva viszont inkább az a nő, aki nem szereti azonnal kiteregetni a kártyáit, és kicsit visszafogottabb is, egyáltalán nem szeret rögtön kitárulkozni.

Noémi teljesen tisztában van az értékével és abszolút önazonos, viszont Éva egy kicsit még keresi önmagát, és sokszor a külső elvárásoknak szeretne megfelelni. Emiatt érzem benne a frusztráltságot, és hogy szeretne ő is olyan laza lenni, mint Noémi, de nem tudja kellőképpen levetkőzni a megfelelési kényszerét. Nála kicsit erőltetettnek tűnik, amikor olyan szeretne lenni, mint Noémi, akiből természetesen árad az a báj, amivel rögtön magához édesgeti a kiszemelt férfit.

Mennyire ellentmondásos ez az egész, hiszen sokan azt gondoljuk, hogy a férfiak azokat a nőket részesítik előnyben, akiknek tökéletes az alakjuk, hibátlan a megjelenésük. Ez viszont abszolút nincs így, hiszen a férfiak inkább azokat a nőket kedvelik, akik harmóniában vannak magukkal és nincs bennük megfelelési kényszer - sem feléjük, sem pedig a külvilággal szemben. Ez pedig egy nőből sugárzik kifelé, amit rögtön megérez egy férfi is.

Nyitókép: Shutterstock

Neked is van ilyen barátnőd, aki szinte már az első percben az ujja köré csavarja a kiszemelt pasit?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.