Kiakad a bunkóságmérő: 8 jele annak, hogy ez a pasi nem a te embered

szerelem kibeszélő randi párkapcsolat pasi bunkó bunkóság
Valószínűleg szinte mindenkivel előfordult már, hogy a neten egészen másmilyennek tűnt egy pasi, vagy éppen csaj, mint amilyen a valóságban volt. Ezúttal nem arra gondolok, hogy egy 20 évvel ezelőtti fotó volt a profilképe, hanem arra, hogy amíg pötyögés közben egy udvarias, bókokat szóró, jófej pasinak tűnt, a valóságban viszont egészen más...

Nos, sok árulkodó jele van annak, ha egy pasi, akivel épp ismerkedsz, vagy rosszabb esetben a pasid nem éppen a legjobb ember, akit magad mellett tudhatsz. Összegyűjtöttem néhány gyanús jelet, ami (szerintem) egyértelműen azt bizonyítja, hogy a férfi, akivel összesodort az élet, nem a te embered.

1. Csak magáról tud beszélni

Ha egy pasi látszólag érdeklődik csak irántad, majd minden egyes sztoriból vagy mondatból oda fut ki a beszélgetés, hogy vele mi van, vele mi történt, vagy vele mi fog történni, akkor engedd el ezt a hajót. Nehogy azt gondold, hogy ez valaha jobb lesz!

2. Minden, és mindenki fontosabb

Tök jó, ha egy pasi sokat dolgozik, és azon van, hogy biztos egzisztenciát teremtsen, sőt, az is szuper dolog, ha vannak barátai, és van hobbija. Itt jön a de, hiszen ha akár a munkája, akár a barátai, akár a családja folyton kifogás arra, hogy nem tud veled elég időt tölteni, az elég gyanús. Ha azt mondja, hogy ez idővel változni fog, csak időszakos, ne dőlj be neki, a férfiak később érnek, és el kell fogadni, hogy ideig-óráig a haverok, a buli, a játék, vagy bármi más lesz neki az első, te pedig az örök második. Tisztelet a kivételnek! Nincs nagyobb bunkóság annál, amikor az van éreztetve veled, hogy sosem leszel a fontossági sorrend élén.

3. Ha kommentálja minden döntésedet

Ha a férfi, akivel ismerkedsz - netán éppen együtt vagy – túl sokszor tesz rád nézve bántó megjegyzéseket, esetleg a barátaidat vagy a családodat bírálja, hosszútávon nem fog jót tenni neked. Ki akarja, hogy egy-egy hosszú, fárasztó, leterhelő nap után még ő is beléd rúgjon, vagy okoskodjon ahelyett, hogy támogatna? Na, ugye.

4. Mindig te fizetsz

Nem gondolom, hogy egy férfinak mindig, minden helyzetben kötelessége úriember módjára viselkedni, és helyettünk fizetni, ha viszont a randik nagy részénél, vagy egy hosszabb ideje tartó kapcsolatban a bevásárlásnál, a moziban, az étteremben, és úgy általában, szinte mindenhol te fizetsz, akkor ez a kapcsolat csak ráfizetés, nem pedig egy közös jövő ígérete.

5. Ha olyan poénjai vannak, ami rád nézve baromi kínos

Ha te is elkövettél már ahhoz hasonló hibát, hogy a kiszemeltednek vagy épp a pasidnak elmeséltél egy-egy kínos sztorit, ő pedig előszeretettel hozta fel a haverjai, vagy ami még cikibb, a szülei előtt, akkor pontosan tudod, miről beszélek. Amikor egy pasit az tesz boldoggá, hogy akár egyedül, akár többedmagával kinevethet, hagyd az egészet a francba!

Forrás: Shuttertock

6. Ha folyton a telefonját nyomkodja, amikor hozzá beszélsz

Ugye, milyen idegesítő dolog, amikor beszélsz valakihez, és látod rajta, hogy totálisan máshol jár az esze? Na, ennél már csak az rosszabb, amikor egy férfi folyamatosan a telefonját nyomkodja, amikor hozzá beszélsz, és ha megkérdezed tőle, hallotta-e, amit mondtál, esetleg nem eldöntendő kérdést teszel fel, de ő úgy válaszol, egy pillanat alatt romba dől minden. Ez nem csak az első találkozókon, de egy párkapcsolatban is baromi idegesítő, és nettó bunkóság.

7. Amikor az exeiről beszél vagy a fotóikat mutogatja

Volt egyszer egy pasi, akivel hetekig kavarogtam, de hamar véget vetettem a sztorinak, miután csak az exeiről tudott beszélni. Különösen egyről, akinek "tökéletesen kerek volt a popsija". Hiába célozgattam arra, hogyha én sem beszélek a volt pasijaimról, talán neki sem illene, nem vette a lapot, így hamar lezártam a dolgot. Ha szóba jön az ex, és többet mond róla egy mondatnál, menekülj!

8. Amikor az alakodra tesz megjegyzéseket

Ha a pasas, akivel ismerkedsz, randizgatsz, vagy esetleg együtt vagy, bármilyen bántó megjegyzést tesz az alakodra, add ki az útját. Nincs gond azzal, hogy egy több éves kapcsolatban esetleg megjegyzi, felszedtél pár kilót, és jót nevettek az egészen, de amikor bántásba megy át a dolog, az réges régen rossz. Velem is megtörtént már, hogy a térdemen lévő striámat pásztázta egy csávó randi közben, és megkérdezte, mikor műtötték a térdem. Amikor elmondtam, hogy igazából ez hízási csík, extra undorral a fején megkérdezte, hogy "Ezek szerint neked zsíros a térdkalácsod?" Na, ezután a kedves kérdés után rögtön riasztottam a barátnőmet, és elsiettem a helyszínről.

Volt már dolgod bunkó pasival?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.