Ő volt a bunkó, mégis én lettem a hibás: kínos randi

A kínos randevúkból mindenkinek kijutott már, és nincs garancia, hogy többé nem fog előfordulni. Nem mindegy azonban, hogy miként kezeljük ezeket a helyzeteket. Ám lássuk be, sok esetben hiába vagyunk udvariasak, próbáljuk a lehető legkisebb kárt okozva lezárni a találkozót, mégis mi leszünk a rosszak.

 

Megosztanám egy sok-sok évvel ezelőtti randim történetét és azt, amit tanultam belőle, hátha segít másként látnod a te személyes kínos randidat.  

"Már beszélgettünk egy ideje a neten, végül pedig elhívott randevúzni. Moziba mentünk. Ez már eleve fura volt, hiszen egy film alatt nem lehet beszélgetni, jobban megismerni a másikat, de gondoltam, majd utána beülünk valahová. Erre azonban nem kertült sor. Hogy miért? Bár régen volt, nem is emlékszem a film címére, de arra igen, hogy érdekes volt, figyeltem rá – vagyis csak szerettem volna. A pasi ugyanis egyfolytában a combomat vagy a kezemet markolászta, én pedig így arra kényszerültem, hogy kedvesen próbáljam visszaterelni a saját térfelére. Rettentően kínos volt, de ami kiverte a biztosítékot az a fülemmel való játszadozás. Először csak bele-belesúgott dolgokat – nem a filmmel kapcsolatosan -, aztán megsimogatta, ráfújt és végül belenyalt. Ez nekem egyébként se jött be soha, de tegyük fel, hogy mégis: ezzel valóban az első randin, egy moziban kell bepróbálkozni? Kedvesen próbáltam a tudtára adni, hogy ezt fejezze be, majd a film végén elköszöntem tőle és gyorsan hazamentem.

Forrás: Shutterstock

Ezután írogatott nekem tovább, hogy mi a baj, ő jól érezte magát, mikor találkozunk legközelebb... Én újra megpróbáltam finoman a tudtára adni, hogy kissé túltolta az intimitást, de nem vette a lapot, szóval egyszerűen leírtam, hogy amit a fülemmel csinált, nekem egyáltalán nem tetszett, sőt. Erre kiakadt, hogy nem tehet erről, őt a fülek izgatják, az enyém pedig gyönyörű, és egyébként is milyen maradi vagyok, meg bántom őt azért, amin nem tud változtatni. Ebben a pillanatban tiltottam le."

Amire utána rájöttem, hogy már az első, számomra nem kellemes, nem jóleső közeledésére határozottabban kellett volna reagálnom, akár felállni a film közepén és kimenni. De talán, amivel biztosabban le tudtam volna zárni a randi után egyből ezt a kapcsolatot, ha őszintén elmondom neki, hogy mennyire kellemetlenül érintett a viselkedése, csalódtam és nem akarok többet találkozni vele.

Persze az ő oldalán se volt minden rendben, de azzal neki kell elszámolnia saját maga felé.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

 Nyitókép: Shutterstock.com

    Ezek is érdekelhetnek