buli Újév szilveszter
Kínzó fejfájás, émelygés, szomjúság, kávéhegyek és a gyorskaja utáni vágyakozás... Fiatal koromban ez jellemezte nálam is a január elsejét, de az is előfordult, hogy a szilveszteri bulira még egy napot rányomtunk, így másodikán éreztem úgy magamat, mint akin átment egy úthenger. Aztán rájöttem, máshogy is lehet, nem kell feltétlenül iszonyatos másnapossággal kezdeni az újévet. 

Idén persze nem lesz nehéz dolgunk, ha szolid szilvesztert tervezünk, ugyanis egészen biztos, hogy semmiféle szórakozóhelyre nem mehetünk, és a legtöbben népes házibuliban sem gondolkozunk. Én legalábbis biztosan nem, így valószínűleg a másnaposság tüneteivel sem kell majd megküzdenem és ennek előre örülök.

Nem mintha egy buliban nem tudnám megállni, hogy ne igyak többet a kelleténél, de az is igaz, hogy nehezebben mondok nemet egy következő koktélra vagy pohár borra, mint ha itthon, a párommal filmezéssel, olvasással és egy szolid koccintással töltjük az év utolsó napját.

Ma már szinte magamra se ismerek, ha az évekkel ezelőtti szilvesztereimre gondolok, biztos, hogy semmi pénzért sem a szolid szórakozást, netán otthonmaradós (jó, most nincs más opció) ünneplést választottam volna.

Forrás: Shutterstock

Most meg a hideg futkos a hátamon, ha arra gondolok, hogy becsípve sétálok, taxizok, éjszakai buszozok haza hajnalban, vagy a vendéglátónk lakásán félig kiürült poharak és kajamaradékok között ébredek.

Szóval, én azt mondom, ha amúgy bulivadállat és hatalmas társasági ember is vagy, nincs jobb lehetőség a mostani karanténos szilveszternél ahhoz, hogy összeszedetten, józanul kezd az új évet. Persze, ez sem garancia arra, hogy jó éved lesz, én például egy hatalmas edzőtermi challenge-gel kezdem bele a 2020-ba, és most a végén bátran kijelenthetem, ilyen pocsék évem régen volt. Nincs mit tenni, reménykedem abban, hogy 2021 jobb lesz. A challenge-t idén kihagyom, ugyanis az egész év egy kihívás volt.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.