párkapcsolat megcsalás feleség Herczeg Zsuzsa házas ismerkedés
Az utóbbi időben egyre inkább azt gyanítom, hogy a férfiak egy része kötődési problémákkal küzd. Főleg azoknál látom ezt, akik túlságosan régen fent vannak a társkereső oldalakon.

Nézegetik a választékot, írogatnak, aztán nagyon hamar megunják és feladják. Mert ma már hatalmas a felhozatal, ők pedig képtelenek megállapodni egy nőnél. Egyfajta függőségi viszony alakul ki náluk, nehogy egyetlen alkalmat is elszalasszanak. Sőt, olyannal is találkoztam, aki időközben már megnősült, de azóta sem törölte a profilját.

Szerintem még csak tisztában sincsenek vele, hogy ilyen problémájuk van. Vagy csak szeretnének önmaguk előtt is jó színben feltűnni? Nem tudom, de az biztos: rám is írt már olyan férfi, akiről aztán kiderült, hogy több éve nős. És hogy honnan jutott a tudomásomra? Hát nem tőle. Azaz... Na, de haladjunk csak szépen sorjában.

Botond megadta az összes telefonszámát, így először arra küldtem neki üzenetet. De mivel ma már percek alatt szinte mindent kideríthetsz a kiválasztott férfiról, beütöttem ezeket az adatokat a keresőbe. Gondolom, senkinek nem okoz meglepetést, hogy kis túlzással még a cipőméretét is kidobta a net. És mi volt a Facebook-profilképe? Az esküvői képe...

Én balga ezt rögtön közöltem is vele. Erre ő: "Ja, igen. Két éve megnősültem." Ó, mondom, valóban? Aztán még hozzátette, mennyire jóravaló férj. Csak éppen önszántából el sem árulta volna, hogy ő már elvileg nincs a partiképesek sorában. Ennek ellenére főnyereménynek tartotta magát. Na de tudjátok, kinek kellene az ilyen főnyeremény!

Forrás: Shutterstock

El is könyveltem magamban, milyen szerencsém volt, hogy nem hozott össze vele a sors. Hiszen még ezután is képes volt bókoló sms-eket írni az éjszaka kellős közepén. Elképzeltem, ahogy az alvó felesège mellett suttyomban bepötyögi a betűket, miközben az asszony édesdeden éppen a másik oldalára fordul. Abba is belegondoltam, hány nővel teszi ezt meg a hites ura, miközben az az igazak álmát alussza, vagy éppen mosogat, tereget, esetleg vacsorát főz.

Sosem tudhatod, kivel kötötted össze az életed, hiszen olyan kevés a valóban tiszta és őszinte kapcsolat. Ám bizalom nélkül nem lehet élni - így el is hessegettem a negatív gondolatokat, és ismét hálát adtam azért, hogy nem ezzel az emberrel hozott össze az élet. Mert inkább a pozitívumot lásd meg a veled történtekben, mint azt, ami csalódásra ad okot.

Bár jó néhány kapcsolatból kikacsingató pasit ismerek, szerencsére nem csak ilyeneket hord hátán a föld. Sok tisztességes és valóban jóravaló férfi is létezik. Találsz majd előbb-utóbb te is olyat, aki úgy gondolkodik, mint te. Remény nélkül nem érdemes és nem is lehet élni. Soha nem szabad feladni, bármennyi kudarccal is szembesültél már. Hiszen mindenki elbukik egyszer, vagy akár sokszor az életében, de ilyenkor fel kell állni és tovább kell menni.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.