szerelem vágy kibeszélő magazin párkapcsolat szerelmes Ferencz Gabriella ismerkedés
Mindannyian keressük a kifogásokat. A nők azért, hogy megmagyarázzák, miért nem hívta még fel őket a pasi, akivel párszor randiztak. A férfiak pedig azért, hogy bebizonyítsák, nincs idejük egy új kapcsolatra.

Mást keresünk, és úgy tűnik, sokszor mást is akarunk. A nők siettetni és megkapni a választ a fel sem tett kérdéseikre. Azonnali elköteleződést várnak, és folyton az áhított pasival akarnak lenni. A férfiak viszont időt akarnak, amíg eldöntik, hogy a csaj, akivel kétszer-háromszor találkoztak, megéri-e a figyelmet. Azt, hogy a haverok helyett inkább vele legyenek

Amíg a nő már hosszú távú terveket szövöget, addig az erősebbik nem még csak tájékozódik. Ha pedig nem hívja, nem keresi a randipartnerét, az nem a munka vagy a sok elfoglaltság miatt van. Egyszerűen azért, mert nem akarja felhívni - kivár, de az is lehet, hogy örökre lelép.

Ha egy pasi akar egy nőt, akkor mindent megtesz annak érdekében, hogy vele legyen, "megszerezze őt". Akkor mindegy, hogy késő este vagy hétvége van, beleprésel a napjába egy telefonhívást, üzenetet vagy találkozást. Ha akarja a nőt, akkor minden pillanatát élvezi annak, hogy egyre közelebb kerülhet hozzá. Ír, hogy választ kapjon, hív, hogy megerősítést szerezzen, és újra találkozni akar. Tűz és szenvedély van benne, olyan a tekintete, amelyik nem téveszthető össze semmi mással. Egyértelműen kifejezi, mit szeretne: a nőt!

Forrás: Shutterstock

Nem vár, nem húzza az időt. Ezt kizárólag akkor teszi, ha bizonytalan, vagy nagyon is tudja, mit akar: minél távolabb kerülni a csajtól. Épp ezért ne erősítsük meg magunkat vagy a barátnőinket abban, hogy biztos csak nincs ideje, elveszett a mobilja, vagy nem találja a számunkat!

Egy szerelmes pasinál nincsenek kifogások, folyton a lehetőséget és a megoldást keresi. És ha mégsem teszi, inkább hagyni kell az egészet, mert a görcsös akarástól csak egyre rosszabb lesz a helyzet. Egy erőszakos nő csak távolabb löki magától a pasit, miközben folyton sms-ekkel bombázza, és állandóan azt kérdezgeti, mikor találkoznak. Végül olyan messzire taszítja, hogy soha többé nem akarja látni a másik.

Nem lehet kierőszakolni az érzéseket, a vágyat vagy a kötődést. Az vagy benne van, vagy nincs. Ezt el kell fogadni, és olvasni a jelekből. Legyünk őszinték: mindenki pontosan tudja egy randi után, hogy jól sikerült, vagy sem. Lesz-e folytatása, vagy ennyi volt. Mert látható a férfi szemében, hogy felkeltetted-e az érdeklődését, vagy sem.

Ha nem, azt se vedd magadra, hiszen nem rólad szól, csak valamiért nincs meg a vonzalom. Szóval, várni kell, de csak pár napig, utána pedig továbblépni, a tapasztalatokkal a tarsolyunkban.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.