házasság vágy Greta May unalom érzékiség szürkeség érzéki
Szokásos este. Patrik ül a gép előtt. Hivatalosan az e-mailjeit nézi, valójában inkább a Facebookot pörgeti. Szerencsére a felesége a kanapéról nem láthatja, mit csinál. Ilyenkor tuti nem bukik le, úgyhogy gyorsan megnyitja a Dögös csajok nevű oldalt.

Már a kezdőképtől felgyorsul a pulzusa. Az a kihívó, vörös csaj piros tűsarkúban, aztarohadt... Micsoda hajzuhatag, micsoda mellek! És a combja! Észre sem veszi, milyen sóhaj szakad ki belőle. Még jó, hogy nem vette le a farmert, mikor hazaért. Ciki lenne, ha most alsógatyában ülne, és hirtelen fel kéne állnia valamiért.

- Hülye Fernando - zökkenti ki Anett hangja a vágyakozásból, mire ijedten bezárja az oldalt. - Már megint bedőlt a volt nejének. Á, nem is tudom, minek nézem ezeket a sorozatokat. Még ki kell vasalnom Balázska ruháját holnapra ...

Gondterhelten legyint. A sarokból előkerül a vasalódeszka. Egy ideig csak a nyikorgása hallatszik, majd megindul a beszélgetés.

- Képzeld, felhívott a logopédus, hogy mostantól nem jó neki a hétvége, csak hétfőn és szerdán tudjuk vinni Lilikét. Mondtam, hogy hétköznap nem tudjuk megoldani. Amúgy már nem selypít olyan vészesen. Mit gondolsz? Kell még ez egyáltalán? Patrik! Figyelsz rám?

- Hm? Persze. Pista tiszta idióta, most küldi át nekem a tervrajzokat, mikor már rég a szakértőnél kéne lenniük. És még ő van felháborodva, baszki. Mindjárt felhívom és elküldöm az anyjába, de komolyan!

- Lilike - ismétli a nő neheztelően egy kis szünet után.

- Mi van vele?

- A francba, az előbb mondtam! Szerinted járjon még logopédushoz?

- Mit tudom én. Én eddig se járattam volna, tök cukin beszél. Kicsit selypít, de majd kinövi.

- Rendben. Akkor felhívom a csajt, hogy nem visszük többet.

Kis csend következik. Csak a gép billentyűzete kopog a férfi keze alatt. A tévében hüvelygombára való gyógyszert ajánlgatnak, a vasalódeszka néha megnyikordul. Majd ismét Anett kezd beszélni.

Forrás: Shutterstock

Összevesztem az egyik kolléganőmmel. Tudod, az újjal, akit a bérszámfejtésre vettek fel, de most nálunk helyettesít.

- Ühüm.

- Az egy picsa. Rám akarja tolni a munkáját, ráadásul úgy tesz, mintha mindenki főnöke lenne. Csak azért, mert a János rokona, hallod? Miért hiszi, hogy mindent megengedhet magának?

- Ne hagyd magad! János egy seggfej.

- Mi?!

- Na jó... Patrik nagyot sóhajt és becsukja a laptop fedelét.

Nyilván olyat válaszolt, ami nem oda illett, ezt muszáj jóvátennie egy kis figyelemmel. Pedig tényleg meg kéne írnia egy e-mailt, és arra is piszkosul kíváncsi, hogy Laciék fogtak-e ma halat. Biztos felteszik a kapást a Face-re... De legszívesebben a dögös csajokat nézné. Azt a vöröset, aki olyan kihívóan bámul a kamerába.

- Bocs, most már tényleg figyelek. Nem a főnöködről beszéltél?

- Nem. A kolléganőmről, aki... Mindegy, hagyjuk. Van fontosabb is. Valamit mindenképp mondani akartam, csak nem ugrik be, mi az.

Gondolkodás közben tűnődve hátraveti a fejét. Barna, súlyos hajkoronája, amit estére kiengedett a megszokott copfból, hátralódul. A mozdulat akaratlanul is szexi... Patrik nézi, és hirtelen átfut rajta a vágy. Bele akar túrni a hajzuhatagba. Át akarja fogni az ismerős, gömbölyű csípőt. Érezni akarja a húsos szájat. Az ikrek már úgyis alszanak.

Érzi, hogy a farmerja újra szűk lesz. Az asszony után nyúl, már simogatja is a megszokott, finom idomokat. Anett nevet, de aztán átengedi magát a követelőző kéznek. Csak a csókok hangja töri meg a csendet, egy póló a földre hull. A férfi lassan, módszeresen halad lefelé, végigsimítja nyelvével Anett nyakát, hasát, puha, bársonyos bőrét. A köldöke alatt megáll pár másodpercre. Már nem gondol a munkára, haverokra, sem a kis vörösre. A pillanatnak él, a feleségét akarja...

- Gyógypapucs! - kiált fel hirtelen Anett. Olyan ez, mint egy hidegzuhany. Mint egy merénylet az érzékiség ellen. A varázs pillanatok alatt szertefoszlik. - Gyógypapucs Balázskának. Ezt akartam mondani. Holnap meg kell venni, az oviban a lelkemre kötötték. Ha halogatjuk, soha nem jön rendbe a lúdtalpa.

Nem kap választ. A férje már visszaült a gép elé, ő meg nem érti, mi történt. Tétován áll: most akkor lesz szex, vagy vasaljon tovább?

- Nem akartál valamit? - kérdi végül bizonytalanul, de kedvesen.

- Ja, nem - mormolja a férfi. - Még meg kell írnom egy e-mailt. Amúgy is fáradt vagyok. Csak megpuszilgattalak.

És az este a megszokott menetrend szerint zajlik tovább. Szenvedély nélkül...

Még több cikk Grétáól!

Ha idáig eljutottál, már biztos rajongsz Greta stílusáért, és nem bírod visszafogni magad, hogy ne olvass tőle még többet. Megértjük, és segítünk is neked. Az írói oldalán rengeteg írása vár rád.

Fotó: Pályi Zsófia

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.