bemutatkozás She.hu Zavada Janka
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Zavada Janka, neked mi lenne a három kívánságod?

Mi az a 3 dolog, amit a Jótündértől kívánnék? Nem egyszerű... nem egyszerű! Na, nem azért, mert fogalmam sincs róla, hogy miket kérjek. Hanem azért, mert annyi mindent tudnék kérni, hogy mérföldes lista készülne belőle. De választani kell! Gondolkodj... gondolkodj!

Forrás: Pályi Zsófia
  1. Egy kis varázserőt. Nem túl sokat. Egy kis varázslat itt, egy kis varázslat ott. Csettintek, és tiszta a lakás. Felhúzom a szemöldököm, és kész a kaja. Pördülök-fordulok, és tiszta minden ruha. Azt sem bánom, ha másra nem lehet használni ezt az erőt. Elvégre, nem vagyok én telhetetlen!
  2. Egy napra szeretnék viking lenni. Na nem a halpucolós, büdös néni a sarkon. Hanem a kemény csajok egyike, akik fejszékkel és pajzsokkal csapatták. Szerintem egy ilyen mezei "összeröffenés" után sokkal jobban tudnám értékelni a mostani nyugis életemet.
  3. Szeretném, hogy Odinnak, a kutyámnak is olyan hosszú élet jusson, mint az embereknek. Együtt öregednénk meg. A mostani nagy sétákat idővel felváltaná a tötymörgés. Pokróccal körbetekerve gubbaszthatnánk a verandán. Én olvasnék valami jó krimit, simogatva az ősz kis fejét. Ő pedig álmodozna arról, hogy milyen jó is volt felkergetni azt a mókust a fára.

Nem kívánnék pénzt, darázsderekat, örök egészséget és végeláthatatlan hatalmat. Felesleges. Ezekért a dolgokért küzdeni lehet, küzdeni kell! Mi adja az élet értelmét, ha minden az ölünkbe pottyan?

Zavada Janka

Email: zavadajanka@gmail.com

Facebook írói oldal: https://www.facebook.com/janamondja

Instagram: https://www.instagram.com/janazavada/?hl=hu

Zavada Janka cikkeit ITT találod.

Nyitókép: Pályi Zsófia

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.