She.hu jótündér Bali Edina Zsanna
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Bali Edina Zsanna, neked mi lenne a három kívánságod?

Amikor kislány voltam, rettenetesen szerettem volna testvért. Fogalmam sem volt róla, hogy hogyan történik "egy ilyen", de azért addig valahogy eljutottam magamban, hogy úgy tűnik, a gyerek azokhoz érkezik, akik összeházasodnak. Legalábbis az én imádott varrónő nagymamámhoz először menyasszonyi ruhát jöttek varratni, majd pocakos ruhát (én csak így hívtam a kismama ruhákat). Mivel a szüleim elváltak, így azt nagyjából kikövetkeztettem, hogy édesanyámnak újra férjhez kell mennie ahhoz, hogy nekem testvérem legyen. Így indult a kapcsolatom a Jótündérekkel.

Kértem, könyörögtem, kicsi gyerekszívem minden szeretetét felajánlottam nekik. Három év alatt jutottunk el a kívánság teljesítéséhez. A házasságig és az öcséim megszületéséig. Mert az én Jótündérem annyira hatékony volt, hogy egyszerre két testvérem is született. És én a világ legboldogabb gyermeke lettem.

Azóta tudom, hogy az igazán szívből, szeretettel szőtt kívánságok odatalálnak a Jótündérekhez. Nagyon szeretem az erdőket, azt hiszem, sok-sok tündér, manó és más varázslatos lény lakik bennük. Időnként nagyon vágyom rá, hogy a fizikai szememmel is meglássak a fák között egy tündért. Ha így lenne, és megkérdezné, hogy mi a három kívánságom, először elmesélném, hogy milyen végtelen hála van a szívemben az életemért.

Forrás: Csudai Sándor
  1. Azért, ahogyan most van. És ehhez kapcsolódna az első kívánságom. Felsorolnám a családom valamennyi tagját - beleértve a szőrös kutyagyerekeinket is -, és azt kérném, hogy mindenki legyen egészséges. Tudom, tudom, ez nem vall valami nagy fantáziára, de mostanában különösen érzem, hogy ez mennyire fontos.
  2. A második kívánságom pedig, hogy a könyveim és egyéb munkásságom rengeteg emberhez eljussanak és bejárják azt az utat, amit a szívem már lát. És legalább ennyire szeretném, hogy a férjem csodás hatszavas írásait könyvben olvashassam.
  3. A harmadik, hogy én is tudjak varázsolni. Legyen varázspálcám, ami képes csillapítani a fájdalmakat, oldani a félelmeket, képes megmutatni, hogy mi mindannyian érdemesek vagyunk arra, hogy teljes életet ÉLJÜNK.

Bali Edina Zsanna

Facebook: https://www.facebook.com/baliedinazsanna/

Facebook: https://www.facebook.com/mindenkinekvanegytortenete/

Instagram: https://www.instagram.com/bali.edinazsanna/

Bali Edina Zsanna cikkeit ITT találod.

Nyitókép: Csudai Sándor

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.