szex apa Molnár Csanád fia örömlány ajándék
A napokban nagyon felhúztam magam. A haverom, Tamás, ugyanis azzal dicsekedett, hogy befizette a fiát a 18. születésnapja alkalmából egy örömlányhoz.

Tamásról annyit kell tudni, hogy mindig is falta a nőket, egy sosem volt neki elég. Az a bizonyos testrésze irányította az életét, és a döntéseit is ennek megfelelően hozta. A házassága alatt sem tudott lenyugodni, fűvel-fával csalta a feleségét. Szegény Gabi valószínűleg csak azért maradt vele, mert nagyon szerelmes volt. Buta módon azt hitte, hogy neki ezt az áldozatot is meg kell hoznia a férjéért és a család összetartása érdekében.

Tamás végül annyira nem bírt a vérével, hogy egy napon összecsomagolt és lelépett. Tíz közös év után hagyta ott az egy szem fiát és a feleségét, aki azóta sem heverte ki a szakítást.

A fiával viszont jónak mondható a kapcsolata. Sokáig minden második hétvégén elvitte magához, és nagy túrákat tettek. Hegyet, sziklát másztak, férfias kihívásokban vettek részt, ami szép és jó, hiszen férfit akart nevelni a fiúból. Aztán amikor Lacika kamaszodni kezdett, kezdte hanyagolni az apját. Nem törte magát azon, hogy vele legyen, jobban szeretett a barátaival lógni, vagy csak úgy céltalanul bóklászni a városban. Volt egy kislány is az életében, aki miatt szívesebben maradt inkább otthon. Eleinte szépen alakult a kapcsolatuk, de aztán szétváltak, mert a kiscsaj pár hónap után egy idősebb fiút választott.

Forrás: Shutterstock

Tamás pedig azt gyanította, hogy talán a fia "tapasztalatlansága" is közrejátszhatott a szakításban. Így aztán elhatározta, hogy lépéseket tesz az ügyben: befizeti a srácot egy prostituálthoz, hogy legyen lehetősége "gyakorolni"...

Szerinte Lacinak is tetszett az ötlet. Nem csodálom, hiszen ő az apját tekinti példaképének. A férfiasság megtestesítőjének látja, és ugyanolyan szeretne lenni. Azt persze nem tudja, mert soha senki nem mondta el neki, hogy az apja hányszor csalta meg az anyját... Csak azt látja, hogy jól menő építési vállalkozó, és izgalmas hétvégéket töltenek együtt.

Szóval, amikor eljött a születésnap, az apás hétvégén Tamás valóra váltotta a tervét. Estére felhívta magához a hölgyet, akivel korábban már ő is kapcsolatban volt, és rábízta a fiát. Én pedig teljesen kiakadtam, hogy még büszkélkedik is a tettével. Hogyan süllyedhet egy férfi, egy apa arra a szintre, hogy a fiát egy prostira bízza? Ez lenne a jó módszer, hogy fejlessze a szexuális kultúráját?

Nem értem, miért nem fordult meg a fejében, hogy ezzel egy életre rossz irányba terelheti a srác gondolkodását. Alááshatja benne a nők iránti tiszteletet. Szerintem még az is megtörténhet, hogy rászokik erre a könnyebb, megvehető gyönyörre, és ezért nem lesz soha komoly kapcsolata. És mikor elmondtam neki, hogy egyáltalán nem értek vele egyet, még én voltam a hülye. Szerintem meg ő az. Azt hiszem, nem vagyunk haverok többé...

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!
Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.