életszínvonal válás Tóth Zsuzsa luxus érzelem házasság
Az elmúlt hetekben egy "híres luxus" sztárpár különválása borzolja a kedélyeket az internet különböző platformjain. Bennem több gondolatot is felvet ez, és nem éppen pozitívakat.

Engem többször meggyanúsítottak már, hogy nincs is párom, ugyanis nagyjából 0 képet láttak rólunk a közösségi oldalakon. Ellenben ismerek olyanokat, akik szebbnél szebb képeken díszelegnek együtt, csoda helyeken hirdetik a szerelmüket, miközben a valóság az, hogy állandóan a szakítás lehetősége lebeg a fejük felett.

Ebből persze nem következik egyenes arányban, hogy azért, mert minket nem látnak, nekünk időnként nincsenek gondjaink, és az ellenkezője sem igaz, hogy akik állandóan képeket posztolgatnak, azok nem lehetnek boldogok.

Nyilvánvaló, hogy akik közszereplők, azoknak effektív nincs magánéletük - de ezt ők választották, ők alakították és alakítják így. Az ország kicsi, a verseny nagy, így minden apró mozzanatából hírt kell gyártani, még akkor is, ha nagyon mély dolgokról van szó. Az ő közszereplői létük lényegében ebből áll.

Így lehetett kérem vezető hír abból is, hogy elválik egy "sztárpár" egy évvel az esküvőjük után. A hetedhét határra szóló esküvő után... Majd egy éven keresztül jöttek posztok a tökéletes kapcsolatról, az álompárról, de én úgy gondolom, hogy egy rohadt nagy átverés volt az egész. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ez a kapcsolat maga volt a tökéletesség - ahogy azt kifelé lefestették -, mert esküvő után egy évvel nem válunk el csak úgy brahiból.

Forrás: Shutterstock

És azt hiszem, ez a legnagyobb rákfenéje ennek az egésznek. Élnek emberek rossz kapcsolatokban, boldog kapcsolatokban, sokszor nem is tudják, hogy a problémáikkal együtt is remek a párkapcsolatuk. Nem tökéletesek sem együtt, sem külön, nem is lesznek azok soha, hiszen tökéletes és hibátlan kapcsolat nem létezik. Látják ezeket a "sztárokat", elkönyvelik őket magukban álompárnak, miközben halvány dunsztjuk sincs, mi zajlik a falak mögött, és lesokkolódva fogadnak egy válást. Mert ők azt hitték, hogy minden tökéletes...

Mert ilyen emberekre vetítik ki a vágyaikat, mindezt úgy, hogy valójában nem is ismerik őket. Rossz kapcsolatot többnyire nem "reklámoz" senki, mert nem való, nem illő, nem menő. Tudom én, hogy hülyén hangzott volna egy évvel ezelőtt egy olyan nyilatkozat, hogy "Harcolunk a kapcsolatunkért, és talán csak pár megjátszott képig vagyunk tökéletes páros." De könyörgöm, az rendben van, hogy a küzdelmes kapcsolatot "luxusba" öltöztetve a nyilvánosság előtt hirdetjük, becsapva ezzel az embereket - és talán magunkat is?

Nem, onnantól kezdve, hogy az esküvőt, a szülést, és még ki tudja, milyen fontos eseményt nem kezeltek magánügyként, úgy ezt sem kellene. De vajon azok, akik ilyen embereknek mindent elhisznek, mégis mit gondolnak? Hogy az ő érzelmi életük az anyagi helyzetükkel arányosan jobb, mint bárki másé, és nincsenek meg a hétköznapi gondjaik?

A tényleges nagy világsztárokról nem lehet ennyi piszlicsáré dolgot hallani, mint kishazánk önjelölt közszereplőiről, akik a saját magukról készült képeiken kívül nem sok mindent képesek letenni az asztalra. Ezeken a példákon keresztül végül is csoda, hogy az átlagos szépkislány meg szépfiú mindenkit átverve hirdeti a nagy szerelmet, miközben holnap már szakítanak? És te ezen meglepődsz? Nem kellene...

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.