szerelem vágyak bájgúnár érzések Erdősi Petra
Hiába társalogsz órákig a barátnőddel elegánsan egy bárban ücsörögve, piszkos kis történeteket cserélgetve. Hiszen amikor otthon átléped a küszöböd, és önreflexíven meztelenre vetkőzteted a 21 grammnyi lelked, nem hazudhatsz magadnak tovább.

Az a kis izom, ami már huszonvalahány éve pumpálja a vért az ereidben, tulajdonképpen csak egy klasszikus felállású társas viszonyra vágyakozik. Igen, igen: attól klasszikus, hogy mindenkinek adott a feladatköre. A férfi az férfi, a nő pedig általa lesz egy magabiztos, önfeledten kacagó, törékeny izé. Akinek a keblére megnyugvásképpen bátran hajthatja majd fejét, és érezheti, hogy disznó lelke otthon van.

Forrás: Getty Images/Vetta/Dean Mitchell

Mindenkiben megvan a tökéletességre, a harmóniára való törekvési hajlam. De mit tehetünk, ha már a történelem előtti időkben el lett intézve a világ rendje azzal, hogy a férfiak vadásztak, a nők pedig gyűjtögettek? Leszámítva azt a pár dolgot, amit a nagyszüleink eltitkoltak előlünk, hogy fenntartsák a házasság intézményébe vetett hitünket, sosem volt, és sosem lesz ez másként.

A férfiak genetikailag kódoltan passzírozzák át az agyukból a vért a lábuk közé, így vadásznak ők. Mi pedig gondosan gyűjtögetjük magunk köré a bájgúnárokat, hogy majd legyen kihez szaladni, ha már a nyugtató és a vodka sem segít. Ezért titokban minden bel- és külvárosi szinglinek szüksége van egy (vagy több) ilyen ügyeletes bájgúnárra, aki mindig kéznél van, és funkcionálisan elég jól működik.

Érted...

De mi van akkor, ha a romlottságán kívül felismersz benne értékeket? Na, ekkor aztán jön a matek. Osztasz, szorzol - s bár sohasem tudtál, most mégis -, gyököt vonsz. És az eredmény láttán jön a vészfék: az agyad. Persze, hogy nem a szíved, mert az ilyenkor csak arra képes, hogy triplát verjen a bájgúnártól. De te már nem vagy kezdő. Talán egy pillanatra lesápadsz, összegörnyedsz, és megvárod, amíg a pillangók átszállnak az előtted lépkedő, gyanútlan járókelőbe. És végül keservesen, nagy nehezen továbblépsz az ügyön.

Forrás: iStockphoto/South_Agency

Oké, ugorjunk heteket, hónapokat!

Megismersz egy új, másik és eddig teljesen romlatlan - valószínűleg konzervdobozban pácolódott - egyedet. Aki ránézésre is jobban szeret téged magánál - és te is azt állítod, hogy szereted őt. Minden jó, minden szép, minden Gucci. Aztán éppen esedékes egy rendezvény, ahol már kurva messziről érzed a gúnár termet belengő, drága, önző komponensekkel teli kölnijét.

Amitől egyszerre lesz hány- és "más" ingered...

Persze, hogy felbukkant, hisz' már vártad. Szeretted volna, ha látja, milyen boldog és önfeledt vagy. Azaz voltál. Hirtelen, üdvözlésképpen a megszokott arisztokrata, cupp-cupp helyett az ajkaid szélét súrolgatja a sajátjával. Aminek ízét nők százai élvezték, de csak te voltál az egyetlen szerencsés, akinek teljesen kiadta magát egy fokhagymás pirítós után is. Ó, micsoda privilégium!

Figyelvén az új ellenfelére megtartja a tisztes távot, kierőszakolván tőled két percet, mosolyogva lelki terrort alkalmaz, majd elsiet a dolgára, mert ugye van neki. Hát, ő az ügyeletes! Lecsukott szemmel próbálod a felszínre ráncigálni a belső istennődet, végül sikerül, majd remegő kezeddel, megérdemelten töltesz egy pohárkával. Jól végezted dolgod, meghallgattad, leráztad, lezártad. Ezek után egymásba karolva távoztok, szeretett, ifjú dollárpapáddal. Majd a testi kielégülés után, minden természetfeletti képességeddel üzensz neki:

BÁÁÁÁJGÚNÁR! MÉÉG! MÉÉÉG!

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.